Ryan Gosling în „Only God Forgives”, la Les Films de Cannes à Bucarest

Publicat pe

Devenit unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, după succesul lui Drive – plasat de majoritatea criticilor pe primele locuri în topurile pe 2011 – Only God Forgives, în regia lui Nicolas Winding Refn, va fi proiectat în premieră în România, la Les Films de Cannes à Bucarest.

only god

 

Stilistic, filmul continuă pe linia lui Drive: este un western modern, ultraviolent, cu accente noir, pe fundalul unui oraș decăzut – Bangkok. Ryan Gosling are rolul unui bărbat enigmatic și tăcut implicat în mafia drogurilor, având ca paravan un club de box thailandez. Când fratele lui e ucis, mama sa (Kristin Scott Thomas), șefa unei vaste rețele mafiote,  îl constrânge să-i răzbune moartea. I se pune în cale un polițist (Vithaya Pansringarm) care nu pare să acționeze după legile obișnuite, ci după propriile judecăți. „Ryan Gosling și Nicolas Winding Refn fac din nou echipă într-un thriller care-ți taie răsuflarea, splendid din punct de vedere estetic și extrem de violent' – „The Guardian'.

 

 

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Tcl2hnhze3E[/youtube]

 

 3 filme de neratat la Les Films de Cannes à Bucarest

 

Detalii despre filme, program și bilete pot fi găsite pe site-ul oficial: www.filmedefestival.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter