Sandra Bullock si Keanu Reeves: Din nou impreuna

Publicat pe

Sandra Bullock si Keanu Reeves: Din nou impreuna

Sandra Bullock si Keanu Reeves: Din nou impreuna

Sandra Bullock si Keanu Reeves interpreteaza in Casa de langa lac doua personaje care reusesc sa corespondeze si sa lege o relatie plina de substanta, desi traiesc la doi ani distanta. Amandoi trebuie sa rezolve situatia care la un moment dat devine periculoasa.

Bullock povesteste si ea: Eu si Keanu asteptam de mult timp ocazia sa jucam iar impreuna. Deseori auzeam: ‘Ar fi grozav sa va avem pe amandoi intr-un film!’ Insa nu s-a concretizat nimic pana in ziua in care un prieten a insistat sa citesc scenariul de la Casa de langa lac, spunandu-mi ca este sclipitor. Avea dreptate…' Si iata ca lucrurile s-au materializat, si cei doi sunt protagonistii unei povesti aparent banale, intre o doctorita singuratica si un arhitect plictisit de viata pe care o duce. Cei doi incep o corespondenta romantica pana cand descopera ca traiesc la doi ani distanta. Ramane sa vedem cum rezolva cei doi misterul neobisnuitei legaturi.

De Alexandra Casiel; Fotografii: InterCom FilmSandra Bullock si Keanu Reeves: Din nou impreuna

Sandra Bullock si Keanu Reeves: Din nou impreuna

Doi dintre cei mai carismatici actori de la Hollywood se reintalnesc, dupa mai bine de zece ani, intr-o drama romantica. Luna asta poti sa-i vezi intr-o poveste surprinzatoare, care sigur te va scoate din inertia zilelor de vara.

Barbatii jinduiesc dupa ea, in timp ce femeile o privesc ca pe o fata care intra lesne in categoria de prietena cea mai buna'. La cei 42 de ani pe care-i are, Sandra Bullock nu si-a pierdut nimic din farmecul care a consacrat-o in rolurile din A Time to Kill (1996) sau Speed (1994). Sandra Annette Bullock s-a nascut pe 26 iulie 1964 intr-o suburbie a Washingtonului, iar mama ei, Helga Bullock, era o cantareata germana de opera si totodata profesoara de canto. Se pare ca Sandra a mostenit de la ea, pe langa corectitudinea tipic nemteasca, si abilitatea de a vorbi germana. Partenerul ei din film, Keanu Reeves, 42 de ani, este nascut in capitala Libanului, Beirut, dintr-un tata pe jumatate chinez, pe jumatate hawaiian, si o mama englezoaica. Cu asemenea origini nici nu e de mirare ca e unul dintre actorii cu cele mai exotice trasaturi. Cei doi alcatuiesc pe marele ecran un cuplu atipic, fiecare dintre ei avand personalitati desprinse din canoanele cu care Hollywoodul ne-a obisnuit. Se completeaza in mod natural, asa ca toata lumea s-a intrebat de ce au asteptat mai bine de zece ani de la Speed, pentru a se reintalni abia acum in Casa de langa lac. Keanu Reeves explica: Am tinut legatura in toti acesti ani. Insa nu s-a ivit nici o ocazie reala in care sa putem juca impreuna… Apoi, intr-o buna zi am citit scenariul si ne-a placut amandurora ideea. Era vorba de o poveste atipica, dramatica, dar romantica. Mi-au placut si dialogurile care mi s-au parut foarte calde. In plus, m-au atras personajele care incearca sa-si asume propriile vieti si felul in care se potrivesc cele doua personaje intr-un fel pe care nu l-am mai intalnit in nici un film.'

.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter