”Spider-Man 3”

Publicat pe

Caci, pentru a putea salva lumea, Peter trebuie mai intai sa se salveze pe sine insusi de forta malefica ce a pus stapanire pe el, sa-si regaseasca identitatea. Dar este oare Omul Paianjen dispus sa renunte la noile sale puteri pentru a redeveni eroul empatic care era?

Daca va reusi Spider-Man sa invinga atat raul din sine, cat si pe redutabilii sai inamici vom afla urmarind „Spider-Man 3', o super-poveste in regia lui Sam Raimi, disponibila acum pe DVD intr-o editie speciala cu 2 discuri si o sumedenie de super-bonusuri: pe primul disc aveti trailere si comentariile regizorului, actorilor si ale producatorilor, iar cel de-al doilea disc va rezerva duble ratate, scurt metraje, trailere si spoturi TV, informatii despre New York si Cleveland, unde au avut loc filmarile, o galerie foto, videoclipul muzical „Patrula zapezii' – Signal Fire' si alte bonusuri-surpriza.
Pret recomandat: 49,9 RON.

Titlu: „Spider-Man 3'
Distributie: Tobey Maguire, Thomas Haden Church, Topher Grace, Kirsten Dunst
Regie: Sam Raimi
Gen: actiune, SF
Distribuit de: Prooptiki Romania

I-am urmarit captivati aventurile in Spider-Man 1 si Spider-Man 2. Acum, Omul Paianjen revine in Spider-Man 3 cu de trei ori mai multa actiune, un scenariu surprinzator si efecte speciale ce justifica cu varf si indesat cei 250 de milioane USD investiti in productia filmului.

Inspirat din popularele reviste de benzi desenate Marvel, care au fascinat milioane de copii si adolescenti, Spider-Man a ajuns la cea de-a treia pelicula de actiune, aventuri si SF.

De data aceasta, indragitul erou se lupta nu numai cu raul ce-l inconjoara, ci si cu fortele malefice care au pus stapanire pe el. Sub influenta unui simbiot din spatiu, care i se ataseaza de costum facandu-l negru-taciune, Peter Parker (Tobey Maguire) capata noi super-puteri, atat de binevenite in nesfarsita lupta cu raul.

Mai ales ca, de data aceasta, se confrunta cu Sandman – Omul de nisip (Thomas Haden Church) si Venom (Topher Grace), doi dintre cei mai temuti contraeroi ai tuturor timpurilor, care se coalizeaza impotriva sa.

Insa simbiotul nu ii schimba numai costumul, ci si personalitatea, scotand la iveala o latura egocentrica si agresiva a Omului Paianjen. Peter se transforma din super-eroul empatic cu care ne obisnuisem intr-un razboinic trufas si dornic de razbunare, care nu mai tine seama de sentimentele celor dragi.

Nici macar de dragostea sa pentru Mary Jane (Kirsten Dunst). Desi Sandman si Venom ii pun pe deplin la incercare noile super-puteri, cea mai grea lupta pe care trebuie sa o dea Peter este cu sine insusi..

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter