[VIDEO] Laura Cosoi în filmul de scurt-metraj Becoming

Publicat pe

Laura Cosoi este protagonista filmului de scurt-metraj Becoming, inspirat de cover-story-ul editiei romanesti All Hollow. Ea apare in ipostaza unei vrajitoare posedate. Becoming este un tribut adus filmului mut si o interpretare moderna a mitului Zburatorului.

poster becoming

Echipa care a realizat conceptul filmului este formata din Vlad Fenesan (regizor), Ovidiu Buta (stilist), Alexandru Abagiu (make-up artist) si Sorin Stratulat (hairstylist), iar garderoba a fost compusa din piese Lena Criveanu si Mioara Fulga. Regizorul Vlad Fenesan a castigat de curand premiul Best Short Feature' in cadrul Los Angeles Indie Film Fest si New York Independent Film Festival cu scurt-metrajul Detasamentul Orb' (2013).

 

Intentia a fost aceea de a crea un fashion movie folosind instrumentele caracteristice filmului mut. Am lucrat cu o echipa extraordinara, extrem de creativa – de la Ovidiu Buta la Alex Abagiu si Sorin Stratulat. Cu Laura [Cosoi] este a doua oara cand colaborez, este o actrita talentata si deschisa unor astfel de experimente artistice.', declara Fenesan.

 

 

 

 

 

Filmul poate fi vizionat aici:

 

[vimeo]http://vimeo.com/79475561[/vimeo]

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter