[FOTO] Vedete la premiera filmului Jocurile Foamei: Sfidarea

Publicat pe

 Jocurile Foamei: Sfidarea, unul dintre cele mai asteptate blockbustere ale anului 2013, a fost lansat aseara in cadrul unui eveniment VIP organizat la Cinema City Cotroceni.

 

Evenimentul a strans la un loc nume mari ale showbiz-ului romanesc printre care Nicoleta Luciu, Adina Galupa, Anca si Stefan Lungu, Cristi Enache, Malvina Cservenschi, Carmen Negoita, Ioana Maria Moldovan, Andreea Ibacka, WhatsUp, Timea Bereczki si gazda evenimentului, Andreea Esca, insotita de sotul sau, Alexandre Eram.

Invitatii au fost intampinati cu diverse sortimente de vin, bunatati pentru toate gusturile, au putut sa admire expozitia de bijuterii oferita de Follie Follie, dar au avut si ocazia sa asculte integral, in premiera coloana sonora a filmului.

„Sfidarea' este al doilea film al francizei „Jocurile Foamei' dupa succesul cinematografic inregistrat anul trecut si propulseaza fenomenul provocat de scrierile science fiction ale lui Suzanne Collins la scara mondiala.

Filmul prezinta intoarcerea lui Katniss (Jennifer Lawrence) si a lui Peeta (Josh Hutcherson) in Districtul 12, dupa ce au castigat luptele din cadrul Jocurilor Foamei, sperand la o viata linistita alaturi de familiile lor. Cei doi tineri devin insa subiectul unor rebeliuni intre districtele Panem-ului, iar in ochii conducatorilor acestia sunt vazuti ca o amenintare.

Filmul imbina actiunea cu efecte digitale fotorealistice dezvoltate de cineastul belgian Jo Willems, care a folosit intr-un mod inovator camerele de filmat IMAX, reusind sa redea cat mai realist atmosfera din arena si sa integreze perfect efectele vizuale in poveste. Peisajele si cadrele din film au fost realizate de aceeasi echipa de artisti care au lucrat si pentru productiile de succes „The Avengers', „Iron Man 2' si „I Am Legend' si au fost inspirate din caracteristicile junglelor din diferite colturi ale lumii, in special din Costa Rica.

[FOTO] Vedete la premiera filmului Jocurile Foamei: Sfidarea[FOTO] Vedete la premiera filmului Jocurile Foamei: Sfidarea

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter