Flori de Valentine's Day. Ce semnificație au?

Publicat pe

Chiar dacă plănuiești să oferi sau speri să primești flori de Valentine’s Day trebuie să știi ce semnificație are fiecare floare. Astfel, alegerea va fi mult mai ușoară de făcut, iar aprecierea va fi enormă. Credeai că trandafirul este doar un trandafir? Ei bine, mai jos vei afla ce semnificație au florile dăruite de Ziua Îndrăgostiților.

Bujorii

Aceste flori superbe sunt asociate cu o varietate de semnificații. Cea mai comună este aceea că reprezintă romantismul, prosperitatea, dar și timiditatea. Unii consideră că bujorii sunt aducători de noroc, astfel aceste flori ar aduce noroc celor care le primesc.

Ranunculus

Aceste flori colorate simbolizează șarmul, atracția și strălucirea. Dacă dăruiești un astfel de buchet de flori, cu siguranță mesajul va fi că 'Sunt uimită de farmecul tău'.

Trandafirii

Nu e nicio surpriză că aceste flori sunt cele mai cumpărate de Valentine`s Day. Trandafirii ar putea simboliza dragostea, romantismul, frumusețea și perfecțiunea. De asemenea, prețul acestei flori este ușor piperat.

Gerbera

Inocența, frumusețea și puritatea simbolizează aceste flori. Femeile sunt întotdeauna încântate când primesc astfel de flori. Culorile sunt foarte multe când vine vorba de gerbera.

Lalele

Se spune că lalele reprezintă o iubire perfectă. Elegante și ușor de identificat, acestea sunt unele dintre cele mai populare flori din lume, iar cel mai des sunt asociate cu Olanda. Lalele reprezintă căldură și bunătate.

Crini Clasa Blanca

Aceste flori semnifică frumusețea, clasa și stilul. Se spune că un bărbat care dăruiește un buchet de crini este unul sofisticat. Toată lumea iubește mirosul crinilor.

Orhidee

Potrivit Gaffney, aceste flori rare simbolizează dragostea, frumusețea și luxul. În plus, orhideele transmit mesajul de seducție exotică. Aceste flori se mențin foarte mult timp.

Iris

Aceste flori indică roialitatea, dar simbolizează și credința, speranța. Dacă le combini cu lalele roșii sau margarete vor arăta spectaculos.

FOTO: Pinterest

Diana Stamen

Vezi si cele mai frumoase mesaje de Valentine’s Day

Dacă ești pasionat de flori și vrei să ai o grădină colorată sau un balcon plin de viață, plantează petunii, panseluțe sau, de ce nu, margarete ori crini imperiali!

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter