(P) Full Moon, un party devenit tradiție în Mallorca

Publicat pe

 

În Mallorca petrecerea dată în cinstea lunii pline din prima lună de vară, a devenit deja o tradiție. Dacă magnificul eveniment inspirat după cel original din Thailanda atrage an de an mai bine de 50.000 de turiști, și în Mallorca sunt așteaptați o mulțime de petrecăreți odată cu evenimentul care deschide sezonul estival.

 

viva.Mallorca1

 

Full Moon Party dă startul sezonului de vară

Mallorca vibrează la propriu an de an, de la începutul și până la finalul sezonului estival. În această perioadă, pe insulă ajung unii dintre cei mai cunoscuți artiști internaționali, DJ-ii, organizatori de evenimente, celebrități sau tineri dornici de momente de neuitat. Nebunia verii este petrecerea Full Moon Party, care în realitate a fost reinventată și adaptată, am spune noi timpurilor moderne.

 

Nebunia începe odată cu lăsarea serii

Petrecerea are loc odată cu luna plină, din prima lună a verii și astfel deschide sezonul estival, mult așteptat de viberi. Astfel de petreceri atrag în Mallorca undeva la 10.000 de participanți, iar momentul este cu atât mai așteptat pentru că surprizele organizatorilor se lasă de cele mai multe ori așteptate.

Full Moon Party se organizează în fiecare an pe una dintre cele mai renumite plaje ale insulei. Nu se ține cont de dress cod, însă ești obligat la .. distracție alături de artiști de tot felul sau dansatori. Pentru o atmosferă de poveste mesele sunt așezate armonios, iar lumânările și lămpile sunt împrăștiate elegant pe plajă. Iar petrecăreții dau lampioane pentru îndeplinirea dorințelor pe ritmuri vibrante.

Cu sute de cluburi glam, Mallorca este un nucleu în ceea ce privește viața de noapte. Cei mai mulți turiști ajung aici tocmai datorită faptului că în stațiunile pline de viață găsesc nenumărate posibilități de a se distra. De la discoteci în aer liber, party-uri în spumă sau în pudră colorată, până la concerte live, petreceri pe barcă sau în disco-bus-uri.

 

de Mădălina Isar

 

Sejur Mallorca https://www.christiantour.ro/pachete/oferta/app-hm-martinique-charter-avion-mallorca-bucuresti-2016

 

Hotel App HM Martinique 3*- de la 459,50 euro/persoana, 7 nopti de cazare fara masa, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro , sau la telefon 021.270.00.99.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter