Cocktail Funky Breeze

Publicat pe
cocktailCocktail Funky Breeze
Varianta clasic (in pahar Martini):
kiwi
mar verde strivit
suc de lime
50 ml vodka
25 ml lichior de pepene galben

Varianta frozen:
aceeasi reteta, dar pulpa de fructe nu se strecoara

Funky este ultimul cuvant la moda in materie de… orice. Lumea poarta haine funky, scoate carti funky si mai nou, frecventeaza locuri funky. Ca sa intru in trendul cu pricina, fie si pentru o seara, am mers in cel mai nou lounge din Bucuresti, care promite sa reflecte acest spirit. Funky Lounge este un amestec de stil, relaxare si inspiratie.

Funky Lounge

Meniul te va coplesi pentru ca au o varietate de cafele, ceaiuri, milkshake-uri si cocktailuri, cu denumiri deloc comune. Incearca un ceai „Bora Bora ori „Love Affair si daca vrei sa uiti de micile necazuri sau chiar de tine, iti recomand „Lady Killer, „Funky Martini sau „Rob Roy. Preturile solicita putin buzunarul, insa un frappé grecesc dimineata si un cocktail colorat vineri seara pot face minuni.

Daca nimeresti sambata, fii sigura ca mai devreme de patru dimineata nu ai sa pleci. Etajul este destinat fumatorilor si pentru ca vine vara, foarte curand se va deschide terasa. Funky Breeze, de exemplu, in varianta clasica sau frozen, este un cocktail sezonier, ideal pentru zilele toropitoare de vara. Nu garantez ca ai sa pleci mai „funky de aici, dar bag mana in foc ca vei dori sa revii.

Mihaela Glavan
: „Am fost la deschiderea Funky Lounge si mi-a placut de la inceput atmosfera. Este locul perfect pentru relaxare si ascultat muzica buna. De regula beau apa plata, dar aici cocktailurile arata bine. Poate le voi incerca.

Adresa: Bulevardul Decebal, Nr.9

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter