Icedream - Blat de ciocolata a la Texas

 Revista VIVA
.
Blat de ciocolata a la Texas

Blat de ciocolata Ingrediente:
unt,
oua,
zahar,
smantana dulce,
cacao,
esnta de vanilie,
 faina.

 Inghetata de mascarpone:
mascarpone,
zahar,
esenta de vanilie,
sos de fructe de padure sau capsuni,
migdale feliate,
menta.

Carol Parc HotelIti propun o incursiune in trecut. Acel trecut al regilor, cu domnite, calesti si tot fastul Bucurestiului de inceput de secol XX. Nu sunt psihanalist si nici foarte nostalgica de felul meu, dar s-a intamplat sa vizitez restaurantul Poem, din Carol Parc Hotel, si parca am iesit din timp. Pardoseala de marmura, sfesnicele de argint, candelabrele de cristal si atmosfera aristocrata m-au dus cu gandul la vremurile elegantei regale.

Chiar daca nu am sange albastru, m-am bucurat ca un nobil de meniul variat, dominat de produse proaspete si naturale. Am inceput cu un antreu de biban de mare glazurat cu miere, am savurat aroma vitei regale in sos de vin si am sfarsit festinul cu o inghetata pe blat de ciocolata.

Data viitoare as incerca si ficat de gasca, pui umplut cu mozzarella si placinta cu branza dulce. Desi un asemenea rasfat nu este tocmai accesibil, pariez pe sabia regelui Carol ca vei trai o experienta culinara unica in peisajul bucurestean. Nu degeaba Poem a fost ales „Cel mai bun restaurant din Bucuresti in 2007.

Analia Selis: „Mancarea este excelenta si arata foarte bine. As recomanda oricand supele, pestele, pastele cu fructe de mare si orice fel de desert, pentru ca sunt toate extrem de gustoase. De asemenea, au si o lista foarte buna de vinuri. Serviciul este ireprosabil, iar atmosfera intima si placuta.

Adresa: Str. Aleea Suter, Nr. 23-25

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton