Deliciu cromatic

Publicat pe

Deliciu cromatic

Deliciu cromatic

Swing Coyote

Ingrediente:
– sirop de curacao
– rom negru
– suc de portocale
– suc de ananas


Din cate locuri am fost noi si, credeti-ne, am „calatorit” ceva prin cele mai hot baruri si cluburi din Bucuresti, cel mai bine ne-am simtit acolo unde atmosfera a fost primitoare, unde am putut petrece o seara relaxanta cu prietenii si unde muzica a fost de cea mai buna calitate.

Exact ca la Coyote Ugly, unde VIVA! va recomanda sa comandati cocktailul Swing Coyote. Separeurile creeaza senzatia de intimitate, cu toate ca aici este spatiu indeajuns de mult incat sa veniti cu toti cei dragi. In fiecare seara de joi, vineri si sambata puteti asculta muzica live a baietilor de la Jukebox sau Coyote Show Band and Coyote Chicks.

Si, daca aici se simt cel mai bine Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu, Oana Sarbu si Robert Turcescu sau carcotasul Serban Huidu, dumneavoastra cum sa nu va doriti ca o seara la Coyote Ugly sa nu se mai incheie niciodata?

:: Robert Turcescu :: „Coyote Ugly este un loc deosebit mai cu seama pentru faptul ca acolo canta formatii adevarate. Vin aici ori de cate ori vreau sa ascult muzica de cea mai buna calitate, facuta de oamenii cu care colindam cu ani in urma pe la toate concertele rock din tara.”


Text: Claudia Cosma, Fotografii: Sebastian Enache si arhiva VIVA!.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter