Libertatea și Noizz, alături de Prestige Orchestra și ParkLake Shopping Center, te invită la Cool Party "She's The One"

Publicat pe

Ziarul Libertatea, alături de Noizz.ro, organizează miercuri, 7 martie, de la ora 19:30, în ParkLake Shopping Center, un eveniment intitulat „She’s The One”, cu ocazia Zilei Femeii.

Cei care vor întreține atmosfera sunt artiștii de la Prestige Orchestra, una dintre cele mai iubite trupe de cover-uri din România. Componenții Prestige Orchestra sunt recunoscuți pentru energia debordantă pe care o afișează pe scenă și pentru faptul că piesele lor se adresează tuturor categoriilor de public.

Participarea la eveniment este gratuită și sunt așteptați la concert atât reprezentantele sexului frumos, cât și iubiții sau soții acestora.

Pe lângă faptul că cei prezenți se vor delecta pe acordurile celor de la Prestige Orchestra, aceștia vor avea posibilitatea să-și facă gratuit fotografii la un studio ad-hoc, amplasat în apropierea scenei. Imaginile vor putea fi printate pe loc.

„She’s The One”, miercuri, de la 19:30, în ParkLake Shopping Center.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter