Prezentare de modă în aeroport. Ești invitată!

Publicat pe

Revista Unica, alături de Prestige Orchestra și Compania Națională Aeroporturi București, te invită la prezentare de modă și concert Prestige Orchestra

Prezentare de modă în aeroport? Se poate! Revista Unica, alături de Prestige Orchestra și Compania Națională Aeroporturi Bucuresti, te invită miercuri, 7 martie, de la ora 12:30, la o prezentare de modă urmată de un concert Prestige Orchestra chiar în aeroportul Henri Coandă.

Revista Unica va organiza miercuri, de la ora 12:30, în aeroportul Henri Coandă, la terminalul plecări, un eveniment-maraton în care participanții vor putea urmări o inedită prezentare de modă. În rolul manechinelor se vor afla opt bărbați, angajați ai Companiei Naționale Aeroporturi Bucuresti.

După defilarea angajaților Companiei Naționale Aeroporturi Bucuresti, artiștii de la Prestige Orchestra au promis să facă show pentru pasagerii ce se pregătesc să decoleze.

Defilare de modă și concert, miercuri, de la 12:30, în incinta aeroportului Henri Coandă

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter