Andreea Bălan merge la psiholog frecvent: ”Mă simțeam total nefericită” / EXCLUSIV

Publicat pe

Artista este mereu deschisă în fața publicului său și este cât se poate de sinceră. Andreea Bălan merge la psiholog frecvent și încurajează pe toată lumea să facă asta. Vedeta avea răni din trecut care trebuiau vindecate pentru a fi fericită în prezent.

Andreea Bălan și-a început cariera încă de când era mică, iar asta i-a afectat într-o oarecare măsură copilăria, dar și viața. Artista merge de foarte mulți ani la psiholog, unde reușește să își mențină echilibrul psihic. Nu este o rușine mersul la psiholog și nici ceva de care să ne fie teamă, Andreea Bălan trage un semnal de alarmă atunci când vine vorba despre depresie care de multe ori nu este tratată.

'Eu merg la psiholog de ani de zile, face parte din echilibrul meu psihic. În prezent poate avem niște certuri, discuții și reacționăm ciudat, mult prea mult pentru prezent. Totul vine pe niște răni din trecut, din copilărie. Dacă reușim să ne vindecăm trecutul vom avea un prezent și un viitor fericit. La 27-28 de ani mă simțeam total nefericită. De ce a trebuit să vină Mădălina Manole să ne arate că depresia este o boală?!', a declarat Andreea Bălan, în exclusivitate, pentru Revista VIVA!.

Andreea Bălan și-a petrecut copilăria pe scenă

Artista și-a început cariera de la o vârstă foarte fragedă și simte că i-a fost furată copilăria și că nu a reușit să se bucure de libertatea pe care orice copil o are. 'Mie mi s-a furat copilăria. Am învățat niște lucruri dure la o vârstă foarte fragedă. Aș vrea să o protejez și să nu se confrunte cu ceea ce m-am confruntat eu la 14-15 ani. Am fost lovită de multe situații neplăcute.', a declarat Andreea Bălan.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter