OSHO, principiul inovaţiei

Publicat pe

Încă de la deschidere, Osho a funcţionat după principiul inovaţiei. Acum, restaurantul continuă să se dezvolte şi îşi întâmpină clienţii cu cea mai bună carne de vită şi peşte.

 

Cum într-o zi pendulam între dorinţa de a lua un prânz specific american, la un steakhouse, sau unul cu preparate din peşte, am ales să merg la Osho. Deschis acum trei ani, când a fost primul restaurant-măcelărie din România, continuă inovaţiile în această toamnă cu un meniu reactualizat.

Clienţii vor găsi noi tipuri de carne de vită la Osho Steak şi noi preparate pe bază de peşte la Osho Fish. Pe lângă carnea de vită adusă din SUA, Polonia şi Italia, acum în meniu sunt incluse şi carnea de bizon şi vita de Kobe. La steakhouse, toată carnea este maturată după o reţetă proprie, proces care durează între 21 şi 45 de zile, iar pentru un gust special, fripturile sunt preparate pe grătar cu cărbune. Alături, la Osho Fish, peştele este adus de trei ori pe săptămână din Spania, cu avionul, după ce a fost cumpărat de către expertul restaurantului din pieţele din Spania, la 4 dimineaţa. De data asta, nu mi-a fost deloc greu să aleg. Am comandat un Surf and Turf (cotlet de viţel cu creveţi jumbo şi garnitură de sezon), un preparat inspirat de toamnă, şi mi-am satisfăcut astfel şi pofta de steak, şi pe cea de preparate marine.

 

Aflat în România pentru filmările peliculei „Ghost Ryder 2, actorul NICOLAS CAGE a poposit la Osho pentru un prânz.

 

BULEVARDUL PRIMĂVERII NR. 19-21

OSHO, principiul inovaţiei   OSHO, principiul inovaţiei

 

RALUCA TAMAS

Foto ARMAND IONESCU 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter