(P) De la preparate gătite cu suflet, la experiențe complete care ne aduc starea de bine

Publicat pe

Să iei masa în oraș cu prietenii sau familia, să te distrezi la un joc de bowling alături de cei dragi… activități care te scapă de cotidian și îți aduc în interior o stare de echilibru și de bine. Ne-am dorit să simțim zilnic vibe-ul acesta și să oferim oaspeților o experiență completă.

#FunDining, o revoluție în experiența oaspeților

trickSHOT este un concept de fine dining și distracție cartografiat până la ultimul detaliu pentru a atinge acea exigență nerostită a oaspetelui: starea de bine!

Muzică, terase deasupra forfotei capitalei cu look de grădină urbană, un spațiu generos cu lumini calde în care poți naviga cu privirea și o bucătărie deschisă unde poți trage cu ochiul la îndemânarea bucătarilor. Totul pentru ca fiecare oaspete să experimenteze vibe-ul trickSHOT în orice clipă.

De aceea, locațiile noastre din Mega Mall și din Promenada Mall își păstrează unicitatea și sunt atipice restaurantelor de mall, întrucât am investit în spații suficient de mari și de aerisite astfel încât să putem mixa perfect două ingrediente: gastronomia internațională rafinată și distracția (prin zona de entertainment extinsă cu piste de bowling, mese de biliard, snooker, playstation).

Alternativa sănătoasă pentru o ieșire la masă în oraș
Știm cât de importantă este sănătatea și cum să aducem starea de bine prin preparate gustoase și echilibrate caloric. De aceea, bucătarii noștri cu experiență internațională au conceput un meniu complex care mulțumește toate categoriile de exigențe, de la gurmanzi, la iubitori de preparate din carne maturată sau la vegetarieni și vegani.

În plus, o parte  dintre furnizorii nostri de bază sunt producători locali (producători de carne de vită Black Angus provenită de la bovine Angus crescute în Transilvania, certificată international la cel mai înalt standard de calitate Angus și ferme mici de legume – fructe).

Evenimente CORPORATE si PRIVATE la înălțimea Bucureștiului

Să alegi locul perfect pentru o petrecere nu pare a fi niciodată cea mai ușoară decizie. Noi credem că poți investi timpul dedicat căutărilor celor dragi. Tocmai de aceea, îți punem la dispoziție o echipă de coordonatori de evenimente care înțelege de la prima interacțiune ce vrei și îți oferă soluții personalizate care să-ți facă invitații să spună WOW' pe tot parcursul evenimentului.

Îndrăznește și tu să îți upgradezi experiența în oraș, fie că alegi să petreci un moment alături de familie sau de prieteni. Te așteptăm la trickSHOT!

trickSHOT Mega Mall

Pierre de Coubertin 3-5, etaj 2, București, 0756 030 211

trickSHOT Promenada

Calea Floreasca 246 B, etaj 2, București, 0756 143 303

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter