Collage: Cum să fii fericit

Publicat pe

Dacă ai planificat o ieşire, dar nu ştii exact ce vrei, am descoperit un loc în care poţi gasi de toate: un restaurant, o cramă, un lounge şi muzică live. Sofisticat şi urban, trebuie neapărat să îi treci pragul.

 

Sunt aşezata pe o canapea din catifea roşie, beau un Strawberry Kiss la fel de roşu şi ascult o muzica liniştitoare. În jurul meu vad tot felul de mesaje şi îndemnuri optimiste: „În fiecare zi, ai o mie de motive sa zâmbeşti', „Azi iubesc', „Traiesc decent fara a face compromisuri'. Sunt mesajele pe care clienţii care au trecut prin Collage le-au scris cu creta pe fan wall, de-a lungul pereţilor din lounge, ca urmare a experienţei avute aici. Ma gândesc ca trebuie sa se fi simţit foarte bine, daca la final au filozofat atât de frumos pe tema vieţii şi a dragostei.

Dar experienţa mea la Collage era abia la început. E un loc greu de descris într-un singur cuvânt, pentru ca în vila aflata în apropierea Muzeului Ţaranului Român sunt încorporate mai multe concepte de petrecere a timpului liber: un restaurant cu bucatarie fusion şi moleculara, cu influenţe italieneşti, un lounge care ofera un meniu ready-to eat, îmbina design-ul retro cu cel contemporan şi este destinat, seara, petre cerilor, un brandy and cigar room în care regaseşti atmosfera cluburilor englezeşti exclusiviste şi o crama unde poţi savura un vin adus din orice colţ al lumii.

E limpede ca numele nu a fost ales întâmplator, pentru ca elementele eclectice se regasesc peste tot, de la meniu şi decor, pâna la muzica şi evenimente speciale, ceea ce îl face un loc cosmopolit, sofisticat şi extrem de placut. La fel de placut a fost şi prânzul meu în lounge – supa de broccoli cu crostini, urmat de piept de pui în crusta de ierburi şi ciuperci – un rasfaţ pe care trebuia sa îl marchez cumva. La plecare, am vrut sa las ceva în urma mea şi am marcat cu creta: „Respira adânc şi bucura-te de fiecare clipa de relaxare'.

 

Daniel Buzdugan

 

„Este unul dintre cele mai placute locuri din Europa, nu doar din ţara, graţie bucatarului italian, Roberto, şi a cafelei. Aici am gasit cel mai bun espresso din Bucureşti, exact ca cel din Italia. Cel mai mult îmi place sa lenevesc in zona lounge-ului'

 

Collage: Cum să fii fericitCollage: Cum să fii fericit

 

Bd. Ion Mihalache nr. 10-12

 

De RALUCA TĂMAŞ

Foto COSMIN TUDORAN, PR

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter