ANCA SEREA: “Moda ţine de atitudine şi de dorinţa de a fi impecabilă”

Publicat pe

Anca Serea iubeşte bijuteriile vechi, tocurile înalte, iar dressingul ei este un mix armonios între brandurile de lux şi cele mass market. Feminitatea şi eleganţa sunt cuvintele care o carac-terizeaza cel mai bine.

 

Anca Serea

 

Ai lucrat mulţi ani ca model. Ce ai învaţat despre moda în tot acest timp şi cum te-a ajutat sa-ţi defineşti un stil personal?

Am învaţat cât de important este sa ai un stil personal şi ca nu este rele­vant doar cât investeşti în haine, ci şi atitudinea cu care le porţi. Pentru mine, moda ţine de atitudine şi de dorinţa de a fi impecabila mereu.

 

Prezinţi ştiri sportive şi ai un iubit muzician, Adrian Sîna, de la Akcent. Cum se împaca sobrietatea ţinutelor de la ştiri cu nonconformismul artistului?

Nu încercam sa ne influenţam reci­proc. Oricum regulile vestimentare de la ştirile din sport sunt mai rela­xate, aşa ca pot sa jonglez destul de mult cu ţinutele mele.

 

Ai 3 copii. Cum au fost influenţate alegerile tale vesti­mentare de ritmul alert în care traieşti?

Nu aş putea spune ca am schimbat ceva la felul în care ma îmbrac din cauza copiilor. Port la fel de des to­curi, inclusiv când ies cu ei în oraş şi nu cred ca atunci când ai copii tre­buie sa te îmbraci numai în jeanşi şi tricou. În fiecare zi ma îmbrac în funcţie de starea mea de spirit.

 

Ce o înveţi pe fiica ta despre moda şi despre cum ar trebui sa arate o domnişoara?

Am avut grija ca Sara sa nu aiba hainuţe exclusiv în tonuri de roz şi am încercat sa o îmbrac mereu în cu­lori apropiate de ceea ce port eu. Îi plac rochiţele la fel de mult ca şi mie şi la evenimente speciale încercam sa ne îmbracam asortat.

 

Despre cine ai putea spune ca a fost un model sau un reper pentru tine în lumea modei?

Jacqueline Kennedy. Ma simt cel mai apropiata de stilul ei şi cred ca, fara a fi un statement de frumuseţe, reuşea de fiecare data sa impresione­ze prin feminitate şi naturaleţe. Ar mai fi Audrey Hepburn sau Kate Middleton, pe care o admir pentru stilul impecabil în orice context.

 

Care a fost cea mai frumoasa experienţa de shopping?

Toate sunt frumoase în felul lor şi ma bucur ca îl am pe Adi lânga mine, pentru ca şi lui îi place la fel de mult sa faca cumparaturi. Prima noastra vacanţa la Paris a fost speciala şi fiindca am achiziţionat multe piese cu valoare sentimentala.

 

Ai multe bijuterii vintage, te poţi numi colecţionara?

Îmi plac mult bijuteriile vechi, cu po­veste, şi mai ales inelele. Le consider o investiţie şi îmi doresc ca într-o zi ele sa fie ale Sarei.

 

Simona Patruleasa si Anca Serea la prezentarea unei colectii de moda

 

Anca Serea

Care este obiectul de arta preferat pe care îl deţii?

Un portret de Tonitza.

Unde locuieşti?

Într-un cartier rezidenţial din afara Bucureştiului.

Bautura favorita?

Limonada cu menta.

Filmul/ regizorul preferat?

„A Beautiful Mind.

Cartea preferata?

„De veghe în lanul de secara de J.D. Salinger.

Maşina?

BMW X6.

Revista?

VIVA!, Vogue, Elle

Parfumul preferat?

Hermès Voyage.

Gloss-ul?

Dior

Rochia preferata?

La Perla.

Pantofii de seara favoriţi?

Dior, Jimmy Choo.

Blugii?

Burberry

Geanta?

Prada, Dior, Lanvin.

Accesoriile?

Pălării şi eşarfe

 

 

Albertina Ionescu si Anca Serea la lansarea unei noi linii de bijuterii

 

Interviu de Ana Andrei

Foto PR

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter