Albertina Ionescu si Anca Serea la lansarea unei noi linii de bijuterii

Publicat pe

Ieri, Wagner Arte a lansat o noua colectie de bijuterii,Gradina cu Giuvaiere III', la care au participat designeri si vedete (Albertina Ionescu, Sonia Argint Ionescu, Anca Serea).  Noua colectie foloseste pictura miniaturala, executata pe portelan de catre Ana Wagner, care apoi este inramata' de mesterul bijutier in monturi de argint sau aur si pietre semipretioase. 

 

Monturile sofisticate ce incadreaza elegant piesa din portelan, dupa un design semnat Ana Wagner, sunt in sine lucrari de arta. Ele dau o noua stralucire portelanului pictat manual, produsul binecunoscut al atelierului Wagner Arte.  Prin colectia de bijuterii Gradina cu Giuvaiere III', artista a rafinat ideile initiale de bijuterii, a gandit modele si design-uri noi si a creat astfel noi piese de arta. Temele favorite ale artistei precum gradinile si peisajele fantastice scot piesa de portelan din conventional si o transforma intr-o podoaba care-ti da sentimentul ca in ea exista un intreg univers

 

Am vizitat asta-vara gradina peisagistului Carlo Maria Maggia de la malul marii Mediterane. Un loc paradisiac de cateva hectare cu o colectie de peste 10.000 de specii de plante! Am adus de acolo in caietul meu de schite tot soiul de plante si asocieri cromatice cum numai pe coasta provensala poti vedea si intalni.' spune Ana Wagner.

 

Albertina Ionescu si Anca Serea la lansarea unei noi linii de bijuterii Albertina Ionescu si Anca Serea la lansarea unei noi linii de bijuterii

 

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter