Sea food Dish

Publicat pe

Sea food Dish

Sea food Dish

Ingrediente:

creveti, calamari, usturoi, masline, ardei iute, sos sweet, chilli

Dupa cum am putut afla de la Discovery, daca nu chiar din manualul de geografie, la Polul Nord e intotdeauna frig. In schimb, in Nordul Bucurestiului e mereu cald si bine, mai ales in cazul care pasii te poarta spre un restaurant de lux, punct de referinta al lumii bune de la noi. Superlativele se fac remarcate inca inainte de a intra in restaurantul „Casa di David, situat in superba vecinatate a lacului Herastrau, intrucat calitatea masinilor din parcare evoca pregnant un salon auto care prezinta ultimul racnet.

Ambianta, perfecta pentru oameni care doresc sa dejuneze netulburati, atrage zilnic reprezentanti ai top-management-ului, oameni de afaceri straini, figuri celebre ale showbiz-ului autohton. Pe langa servicii si pozitionare – una dintre cele mai selecte zone ale Bucurestiului -, restaurantul se impune datorita preparatelor. Aici, „mancarea fusion (un concept modern si foarte cautat pe tot mai multe meridiane) se bucura de mare pretuire.

Practic, de ce e atat de cautat „fusion-ul culinar, pentru a carui aparitie trebuie sa multumim Australiei si Noii Zeelande? Fiindca e „trendy, combina elemente ale bucatariei frantuzesti si ale celei asiatice, a reinglobat ingrediente care fusesera uitate din cauza cumparaturilor de la supermagazin si a apelat la condimente rare provenind tot din emisfera sudica. In fine, „mancarea fusion are la baza peste, fructe de mare si legume – toate extrem de proaspete.

Horia Ghibutiu; Stilist – Delia Bratosin.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter