Dorada la gratar

Publicat pe

Dorada la gratar

Dorada la gratar

Initial, DaDa bistro trebuia sa fie o ceainarie gazduita de un show-room. Un spatiu destinat vedetelor dornice de discretie si amatoare de bun-gust, fie el vestimentar ori gastronomic.

Ingrediente:
dorada
sunca
seminte de pin
patrunjel
ca garnitura – ciuperci umplute cu crema de vermut

S-a ajuns insa la un spatiu extrem de ofertant in plan culinar, beneficiind de o ambianta speciala, care i-ar fi fost poate pe plac pana si excentricului Tristan Tzara, initiatorul miscarii dadaiste. In acest bistro, devii dadaist din momentul in care treci de grilajele culisante si te asezi, pentru a savura, de ce nu?, chiar un dorada la gratar pe care vi-l popunem in acest numar.

Intr-un fel sau altul, au devenit dadaisti toti cei care au trecut pragul bistroului, de la vedete de expresie romana (Arsene Toderas de la O-Zone, Vlad Radescu, „negativul din „Numai iubirea, Vladimir Gaitan) pina la faimosul regizor Anthony Minghella sau echipa lui Wesley Snipes.
Lista mai cuprinde actori straini: Steven Bauer, Ted Raimi („Xena, printesa razboinica), „durul Martin Kove („Karate Kid), delicata Vanessa Angel sau atragatoarea Musetta Vander.

Horia Ghibutiu Stilist: Delia Bratosin.

  • Afla mai multe despre pestii care dau icre negre (sturionul sau morunul) sau despre codul delicios si fara oase!
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter