Dorada  la gratar

Dorada la gratar

Dorada la gratar

Initial, DaDa bistro trebuia sa fie o ceainarie gazduita de un show-room. Un spatiu destinat vedetelor dornice de discretie si amatoare de bun-gust, fie el vestimentar ori gastronomic.

Ingrediente:
dorada
sunca
seminte de pin
patrunjel
ca garnitura – ciuperci umplute cu crema de vermut

S-a ajuns insa la un spatiu extrem de ofertant in plan culinar, beneficiind de o ambianta speciala, care i-ar fi fost poate pe plac pana si excentricului Tristan Tzara, initiatorul miscarii dadaiste. In acest bistro, devii dadaist din momentul in care treci de grilajele culisante si te asezi, pentru a savura, de ce nu?, chiar un dorada la gratar pe care vi-l popunem in acest numar.

Intr-un fel sau altul, au devenit dadaisti toti cei care au trecut pragul bistroului, de la vedete de expresie romana (Arsene Toderas de la O-Zone, Vlad Radescu, „negativul“ din „Numai iubirea“, Vladimir Gaitan) pina la faimosul regizor Anthony Minghella sau echipa lui Wesley Snipes.
Lista mai cuprinde actori straini: Steven Bauer, Ted Raimi („Xena, printesa razboinica“), „durul“ Martin Kove („Karate Kid“), delicata Vanessa Angel sau atragatoarea Musetta Vander.

Horia Ghibutiu Stilist: Delia Bratosin.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro