Las Vegas

Publicat pe

Las Vegas

Las Vegas

Localizare: desertul Nevada, pe Coasta de Vest a SUA.
Principalele puncte de atractie: replici are unor efigii celebre din New York, Venetia, Paris, Egiptul Antic, cazinourile, altarele unde se fac casatorii la minut. Toate se regasesc in cel mai nebun oras al Americii si, poate, al lumii. Las Vegas e un urias parc de distractii pentru adulti, una dintre cele sapte minuni ale lumii artificiale, metropola la fel de luminata noaptea ca si ziua, mirajul care atrage anual 37 de milioane de turisti.
Celebritati: in aceasta oaza electrica din desertul Nevada s-au casatorit sute de vedete, de la Paul Newman & Joanne Woodward, Jon Bon Jovi & Juanita Hurley, pana la Britney Spears – primul mariaj al cantaretei, cu Jason Alexander, a durat 55 de ore.
Ce e de vazut: In Las Vegas, concertele si spectacolele sunt la superlativ (oricat ai fi de faimos, tot ai impresia ca l-ai prins pe Dumnezeu de-un picior cand semnezi un contract in „Orasul Pierzaniei). Celine Dion presteaza la Caesars Palace, Tom Jones canta la MGM Grand, Barry Manilow in Las Vegas Hilton, David Copperfield face magie la MGM Grand.
Ispite: Inainte de a intra in faimoasele cazinouri, e bine sa va amintiti vorbele lui Steve Wynn, cel care a construit Bellagio si Mirage: „Singurul mod de a face bani intr-un cazinou este sa detii unul. In Las Vegas, 85 la suta din turisti joaca si pierd, in medie, 665 de dolari de persoana.

Text – Horia Ghibutiu.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter