Seri perfecte la Fratelli Espresso Bar

Publicat pe

Cutremurele modifica axa Pamantului, orasele isi schimba denumirea dupa cum dicteaza trendul (vezi orasul din Kansas care se numeste de ceva timp „Google“), zerourile care conteaza se reseteaza dupa bunul plac al hazardului.

Cutremurele modifica axa Pamantului, orasele isi schimba denumirea dupa cum dicteaza trendul (vezi orasul din Kansas care se numeste de ceva timp „Google), zerourile care conteaza se reseteaza dupa bunul plac al hazardului.

Fratelli Espresso Bar
Nicolae Golescu Nr 5

Toate astea, desi mi-am pus mare speranta in 2010, fie si doar pentru ca pare, prin asocierea fericita a cifrelor, numarul perfect. Dar sa-ti spun ce am descoperit in centrul (departe de perfectiune) al Bucurestiului.

Fratelli Espresso Bar cocktail

Am descoperit mai multe cocktailuri savuroase sub acelasi acoperis, Fratelli Espresso Bar, un loc cosmopolit pentru oamenii care prefera sa vada jumatatea plina a paharului, dar si pentru nefericitii ce inca nu au adoptat aceasta strategie si vor sa-si revina. Fratelli Espresso Bar este cafenea, lounge, club si una dintre cele mai cautate locatii pentru evenimente cosmopolite. In functie de ziua din saptamana pe care o alegi, poti avea parte de o seara linistita intr-un colt de cafenea sau de o seara plina de revelatii pe scaunul de la bar.

Ileana BadiuIleana Badiu
„Desi nu mai ies des in ultima vreme, Fratelli Espresso Bar este unul dintre locurile in care imi face placere sa merg de fiecare data. Este un loc cum nu exista in Bucuresti, unde poti iesi sa savurezi o bautura seara sau poti sta de vorba cu un amic si sa va si auziti.

Oana Popoiag, Fotografii Marius Baragan, Radu Chindris

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter