SOLE, restaurantul ideal pentru o întâlnire romantică

Publicat pe

Cu greu găseşti restaurantul ideal pentru o întâlnire romantică. Şi mai greu este să alegi locul unde să-ţi ceri în căsătorie partenerul. Am aflat însă de un loc potrivit în ambele situaţii: restaurantul Sole.

 

Indiferent cât de delicioase sunt preparatele din faţa ta sau cât de fermecător este partenerul alături de care cinezi, o întâlnire romantică trebuie să includă şi o atmosferă unică şi, de preferat, o privelişte extraordinară.

Nu e de mirare că cele mai căutate restaurante din marile oraşe sunt la înălţime: Istanbulul are La Mouette, aflat pe terasa hotelului Tomtom, de unde poţi admira vechiul oraş otoman, Londra are Galvin at Windows, care oferă o privelişte memorabilă asupra Palatului Buckingham şi Hyde Park, iar New York-ul are Asiate, restaurantul aflat la 48 de etaje deasupra Times Square. Şi în centrul Bucureştiului, în imediata apropiere a Pieţei Victoriei, există un loc unde cinele romantice sau de afaceri vor fi întotdeauna altfel. În timp ce savurezi un preparat mediteranean cu fructe de mare, peşte sau paste şi bei un pahar de vin, dacă îţi arunci privirea pe fereastră vei dori să rămâi pentru totdeauna acolo.

De aici, de la etajul 15, unde se află restaurantul Sole, Capitala pare mult mai mică şi mai puţin agitată. Casa Presei e la o aruncătură de băţ de Palatul Parlamentului, iar podul Basarab şi Cathedral Plaza par a fi la 2 minute distanţă. La apus, oraşul se transformă într-o pictură, iar restaurantul este inundat de lumina caldă pe care geamurile uriaşe nu fac niciun efort să o oprească. Atunci când începe şi muzica la pian, locul se umple de râsete, declaraţii de dragoste şi clinchete de pahar.

 

Giulia: „Fiind situat la etajul 15, deasupra oraşului, Sole oferă în primul rând o privelişte extraordinară! Servirea bună şi preparatele de senzaţie sunt perfecte pentru o seară romantică alături de persoana iubită.

 

BD. IANCU DE HUNEDOARA, NR. 48, ETAJ 15

 

SOLE, restaurantul ideal pentru o întâlnire romanticăSOLE, restaurantul ideal pentru o întâlnire romantică

RALUCA TĂMAŞ

Foto COSMIN TUDORAN 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter