Sub_Carturesti devine Café Verona

Publicat pe

De curand, spatiul expozitional sub_Carturesti a imbracat haine si arome noi, de cafenea, devenind, incepand cu aceasta vara, Café Verona.

Cu o capacitate de 100 de locuri, Café Verona, este locul in care poti savuro o cafea sau poti incerca unul din cele 20 de soiuri de vinuri autohtone sau importate din Franta, Italia, Chile sau Argentina. Plus bere, cocktailuri, siropuri provensale, ceai, croissante si prajituri.

Cafe Verona

Cafeneaua va continua sa gazduiasca lansari de carte, concerte, ateliere de creatie, conferinte de presa, dar si seminarii sau workshop-uri business-to-business, business-to-consumer si business-to-government.

Design-ul minimalist, cu linii sobre, naturale, inspirat de ambient, este semnat de atelierul arhitectilor Doina si Serban Sturdza, piesele de mobilier fiind concepute special pentru acest proiect.

Gradina Verona

Cafeneaua este deschisa intre orele 10:00-21:30, de luni pana vineri, si 11:00-21:30, in week-end. Accesul se face prin ceainaria librariei pana la sfarsitul lunii august, cand Café Verona va dispune de o intrare separata prin curtea Gradinii Verona (Str.Pictor Arthur Verona nr.15).

Gradina Verona este deja deschisa publicului in fiecare seara dupa ora 18.

In perioada 20 iulie – 5 august Café Verona va invita la expozitia Understanding History, semnata de Dragos Burlacu, curator Cosmin Nasui. Proiectul Understanding History a pornit, dupa cum marturiseste artistul, de la o nevoie de a rememora istoria recenta a tarii si, implicit, de a realiza conexiuni cu prezentul pentru a intelege viitorul'.
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter