Încep înscrierile pentru cea de-a 4-a ediţie a concursului 3D – Dependent De Design

Publicat pe

A 4-a editie a concursului 3D – Dependent De Design organizat de ELLE Decoration si Novo Park & West Gate se opreste asupra unei teme aparte: receptia cladirilor de birouri.

0Z2A0706

Petrecem mai mult timp la birou decat acasa, munca este parte integranta din viata noastra', declara arhitectul Jean Nouvel cu ocazia Targului de la Milano. Prin urmare, vi se propune o tema de actualitate, o tema care ne influenteaza viata de zi cu zi, poate mai mult decat designul de obiect.

0Z2A0742

Tema amenajare receptie cladire de birouri' a atras atentia companiei Genesis Development, dezvoltatorul a doua dintre cele mai importante si mai apreciate parcuri de afaceri din Bucuresti, West Gate si Novo Park, cunoscute ca fiind sediile unora dintre cele mai importante companii multinationale prezente pe piata din Romania (chiar si Ringier, trustul din care face parte ELLE Decoration Romania).

 

 

Asadar, dragi arhitecti de interior, designeri de interior, decoratori, scenografi, persoane creative, iata o provocare mare, dar usoara pentru creativitatea voastra: trimiteti un proiect de amenajare a uneia dintre cele doua receptii de birouri (Novo Park sau West Gate) si puteti castiga nu doar cei 1.500 euro sau premiile II sau III (oferite de clickshop.ro), dar si un premiu care poarta confirmarea ELLE Decoration (castigatorii de la celelalte editii va pot explica valoarea nemasurabila a unui astfel de premiu).

 

0Z2A0729

 

Trimiteti un e-mail pe [email protected] in care solicitati RLV-urile si imaginile care sa va ajute sa concepeti un plan de amenajare si intrati pe dependentdedesign.ro ca sa cititi regulamentul de inscriere la concurs.

 

Deadline: 15 octombrie 2013!

 

Mult succes!

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter