West Gate Studios, primul campus privat, după patru ani de funcţionare

Publicat pe

Primul campus privat, West Gate Studios, după patru ani de funcționare:  80% dintre studenţi îşi prelungesc şederea în fiecare an. În prezent, campusul privat West Gate Studios este locuit de aproximativ 1.800 de tineri, de diferite naţionalităţi.

 

West Gate Studios 1

La patru ani de la inaugurare, West Gate Studios, primul campus studențesc privat, are o rată de retenție de 80%, numărul unităților de locuit crescând în perioada 2009-2013 de la 375 la 925 de garsoniere și apartamente.

Compania Genesis Development a inaugurat în anul 2009 primul bloc din cadrul campusului West Gate Studios, amplasat în zona de vest a Bucureștiului, în imediata apropiere a stației de metrou Preciziei. West Gate Studios a fost extins cu încă două blocuri în anul 2011, respectiv 2012, în prezent campusul totalizând 925 de unități de locuit.

„Rata de retenție a West Gate Studios este de 80%, acesta fiind procentul de studenți care și-au reînnoit în fiecare an contractele de cazare. În realitate, odată cu extinderea campusului, numărul studenților care și-au prelungit șederea în West Gate Studios a crescut', a declarat Mihai Boite Operational Manager în cadrul West Gate Studios.

În prezent, în campusul studențesc West Gate Studios locuiesc aproximativ 1.800 de tineri de diferite naționalități: germani, canadieni, moldoveni, turci, israelieni, sirieni etc. Cei mai mulți dintre aceștia studiază la: Universitatea București (30% dintre studenții care locuiesc în West Gate Studios), Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila' (18%), Universitatea Politehnică (16%) și Academia de Studii Economice (15%).

Pe lângă cele 925 de unități de locuit, West Gate Studios mai include: teren de tenis, sală de fitness, restaurant, supermarket, cafenea și club, terasă cu grătare, sală de evenimente, parcare interioară și exterioară și spațiu pentru depozitarea bicicletelor.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter