Irina Rimes lansează ”Dans”. Cum sună noua melodie a artistei

Publicat pe

Irina Rimes, una dintre cele mai talentate artiste de la noi a lansat cea de-a doua piesă de pe noul album, Cosmos'. Jurata de la Vocea României reușește mereu să ne surprindă cu melodiile ei.

Dans' este o coproducție Quantum Music și Global Records. Piesa urmează stilul inconfundabil al artistei. Așa cum și-a obișnuit publicul, Irina Rimes își pune sufletul pe hârtie și transmite mesaje puternice prin intemediul muzicii sale, fapt ce îl regăsim și în Dans'.

„ Dans' a fost piesa mea preferată de când a apărut și până acum. Am făcut-o într-o joacă cu Alex Cotoi. Astăzi se împlinește un an de când s-a născut și, ca o coincidență, în momentul în care scriu acest comunicat, compun pentru a doua oară în studioul în care am compus această piesă, acum un an de zile. E specială pentru mine din motive profesional-personale, dar nu neapărat din cauza mesajului, ci a valorii pe care o are în contextul frumoasei și fructuoasei prietenii cu producătorul meu de suflet, Alex Cotoi', a declarat artista.


 Videoclipul piesei Dans' a fost realizat de echipa NGM Creative si regizat de Bogdan Paun, DOP Alex Muresean.

Clipul este o animație ce subliniază starea personală în care te retragi în propria minte și îți construiești tu lumea ta. În acest videoclip este prezentat un personaj fără identitate ce se afla singur într-o lume imaginară în care se regăsește pe el însuși. Deși piesa se referă la un dans în doi, în videoclip este un singur personaj ce se lasă dus de val și se exprimă exact așa cum este el defapt, știe că nimeni nu îl vede pentru că este singur în lumea lui, și dansează cu el însuși în reflexiile oglinzilor din oraș.


Irina Rimes a lansat cartea-album COSMOS' în cadrul unui spectacol muzical intim unde, prin intermediul pieselor, artista și-a condus invitații într-un alt cosmos, în cosmosul ei. „COSMOS' reprezintă o poveste inspirată din trăirile, sentimentele și emoțiile Irinei, exprimate atât prin
intermediul pieselor ce se regăsesc pe album, cât si prin intermediul poeziilor din cartea albumului.

Irina Rimes ne-a cucerit cu single-ul Visele', apoi cu trilogia muzicală Iubiri Secrete', cu primul material discografic, Despre el' cât și cu cel mai recent album, Cosmos'. O voce de neuitat și un artist complet, Irina Rimes scrie versuri, compune și colaborează cu multe dintre
vedetele din muzica romanească. Hit-urile lansate de INNA, Cum ar fi'; Raluka, Ieri Erai'; Antonia,Dor de tine'; Alina Eremia, Poarta-ma' sau Andra „Sunt puternică” poartă semnatura Irinei Rimes.

Citește și: Irina Rimes s-a despărţit de iubit. Cântăreaţa a ţinut relaţia departe de ochii curioşilor

Citește și: Irina Rimes nu primea cadouri de Crăciun de la părinți: 'Mamei nu-i plăceau…'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter