Jason Derulo și Rita Ora, pentru prima dată în România, la festivalul Neversea

Publicat pe

Jason Derulo și Rita Ora vin pentru prima dată în România la cel mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA.  În line-up mai urcă și trupa britanică Years & Years și Ella Eyre. 

La început de vară, ce poate să sune mai bine la malul Mării Negre decât melodia Hot right now', cântată live de compozitoarea și artista britanică, RITA ORA. Primul ei album Ora', lansat în 2012 a ajuns în scurt timp numărul unu în Marea Britanie. Albumul conține melodiile RIP' la care a colaborat cu Tinie Tempah dar și How we do party', atât de fredonate de fanii din întreaga lume. Cunoscută pentru nonconformismul său, artista britanică este și actriță. A avut roluri în filmele Fast and Furious 6 și Fifty Shades of Grey.

JASON DERULO, artistul cu 11 single-uri de platină, care s-au vândut în peste 50 de milioane de exemplare, vine pentru prima dată în România la cel mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA. La doar 27 de ani, artistul american este în toate topurile momentului și are un succes incredibil cu fiecare melodie pe care o lansează.  A colaborat și a compus melodii pentru artiști ca: Puff Diddy, Sean Kingston, Lil Wayne, Kelly Rowland, Nicky Minaj, Snoop Dog, 2 Chainz, Hardwell și mulți alții. Melodii atât de cunoscute fanilor și nu numai, precum Watcha Say' Talk Dirty', Want to want me' Wiggle Wiggle' dar și cea mai nouă piesă Swalla', toate se vor auzi în vară, live pe scenele NEVERSEA.

Trupa britanică pop YEARS & YEARS vine la malul Mării Negre, și urcă pe scena principală a festivalului NEVERSEA. ELLA EYRE este deja cunoscută fanilor din România. În 2016 a fost prezentă la Cluj-Napoca, la cea de-a doua ediție a festivalului UNTOLD, unde zeci de mii de fani au fredonat melodii precum „Waiting all night', „Together' și „Deeper'.

Citește și:

Nina Kraviz și alți artiști mari și-au anunțat prezența la Neversea

Dua Lipa vine pentru prima dată în România 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter