Lichiorul Amarula: finețea cremei de lapte întâlnește gustul misterios al fructului de Marula

Publicat pe

Întâlnirile cu fetele vor fi mult mai chic dacă îți aștepți prietenele în vizită cu un mix delicat Amarula și ceai negru, roibos sau masala.

 

Sau poate vă bucurați împreună, într-o cafenea, de o combinație senzațională de cafea proaspăt prăjită și Amarula sau beți lichiorul lângă un fondue de ciocolată la cea mai apreciată cofetărie din oraș. Oricum ar fi, Amarula este ingredientul secret ce schimbă calitatea timpului petrecut împreună.

 

De fapt, ce este Amarula? Este un lichior cremă obţinut din fructul arborelui de marula, ce creşte într-o singură zonă de pe planetă: pe însoritele câmpii ale Africii subecuatoriale, unde natura rămâne nealterată de intervenţia omului. Fructele sunt foarte apreciate de elefanţi, dar şi de oameni, pentru multiplele lor proprietăţi curative.

 

Amarula, lichiorul cu tonuri de vanilie, caramel şi nuci, poate fi savurat simplu, cu gheață sau ca ingredient într-o gamă largă de cocktail-uri, ori specialități cu ceai sau cafea.

 

Pentru început, îți recomandăm să încerci Amarula în combinație cu un ceai negru, boabe de cafea și cacao Out of Afrika, de la ArtaCeaiului.ro. Nu mai ai nevoie nici de lapte, nici de zahăr, căci din amestecul celor patru ingrediente vei obține gustul perfect. În plus, momentul ceaiului se va transforma într-o călătorie misterioasă în care veți fi însoțite de elefanți, vi se vor pune la savuroasă încercare simțurile și vă veți bucura de exotismul Africii.

 

Dacă apuci să guști o dată Amarula, cu siguranță lichiorul va ajunge în topul preferințelor tale și va face parte din momentele de răsfăț, ori de câte ori se va ivi ocazia. Poți cumpăra Amarula de pe www.artaceaiului.ro sau din Tea&Coffee Shop-ul Dolce Bacio (Bd. Regina Elisabeta, nr. 61, București), dar și din Kaufland, Metro sau Selgros.

 

Lichiorul Amarula este un produs Heinrig Distribution.

 

Lichiorul Amarula: finețea cremei de lapte întâlnește gustul misterios al fructului de MarulaLichiorul Amarula: finețea cremei de lapte întâlnește gustul misterios al fructului de Marula

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter