Vedete căsătorite cu necunoscuţi

Publicat pe

Uneori, viaţa în doi la Hollywood este mai frumoasă şi mai durabilă dacă unul dintre partneri nu poartă pe umeri povara celebrităţii. O dovedesc relaţiile de lungă durată pe care le au Cate Blanchett, Julia Roberts sau Pierce Brosnan.

 

Julia Roberts şi Daniel Moder

După relaţiile cu Kiefer Sutherland sau Matthew Perry, „frumuşica' şi-a găsit iubirea adevărată în persoana lui Daniel Moder, un cameraman. Cei doi s-au cunoscut în 2000 şi s-au căsătorit în 2002, iar astăzi sunt părinţii a trei copii: gemenii Phinnaeus Walter şi Hazel Patricia şi Henry Daniel.

 

Bruce Willis si Emma Heming

O tânără necunoscută de profesie top model l-a sedus pe Bruce Willis care pusese punct unui mariaj de 13 ani cu celebra Demi Mooore. Cei doi s-au căsătorit în 2009 şi au împreună 2 copii.

 

Cate Blanchett şi Andrew Upton

Câştigătoare a unui Premiu Oscar, rafinată şi elegantă la fiecare apariţie a sa pe covorul roşu, cu un palmares impresionant, Cate Blanchett este căsătorită din 1997 cu Andrew Upton, un scriitor si scenarist australian. Familia în care s-au nascut 3 băieţi trăieşte la Sydney, iar de curând aceasta s-a mărit cu o fetiţa pe care cei doi soţi au adoptat-o.

 

Pierce Brosnan şi Keely Shaye Smith

Sunt căsătoriţi de peste 10 ani, fostul agent 007 având o relaţie extrem de frumoasă cu ziarista americană, împreună cu care are 2 copii. Keely a reuşit să-i readucă zâmbetul pe buze actorului după pierderea dureroasă a primei soţii.

 

Alessandra Ambrosio şi Jamie Mazur

Top modelul Victorias Secret apare în pictoriale de senzaţie şi defilează pe podium în cele mai sexy piese de lenjerie intimă. Acasă o aşteaptă Jamie Mazur, un om de afaceri american, împreună cu care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt părinţii a doi copii.

 

Alec Baldwin şi Hilaria Thomas

Anul acesta cei doi îşi vor mări familia, după micuţa Carmen, urmând ca în familia lor să se nască un băieţel. După eşecul casătoriei cu Kim Basinger, Alec Baldwin, unul dintre actorii mari ai Hollywood-ului şi-a refăcut astfel viaţa alături de Hilaria, o profesoară de yoga extrem de simpatică, pe care a cunoscut-o într-un restaurant.

 

Hugh Jackman şi Deborra-Lee Furness

S-au întâlnit pe când actorul avea 26 de ani, ea fiind cu 13 ani mai în vârstă decât el şi relaţia continuă şi astăzi în ciuda diferenţei de vârstă dintre ei şi a celebrităţii de care se bucură interpretul lui Wolverine sau X-Man. Au adoptat doi copii, iar relaţia lor este una dintre cele mai surprinzătoare.

 

Tobey Maguire şi Jennifer Meyer

Interpretul lui Spiderman şi creatoarea de bijuterii s-au căsătorit în 2007, iar astăzi sunt părinţii a doi copii.

 

Matt Damon şi Luciana Damon

S-au întâlnit în 2003 într-un bar, o întâmplare desprinsă parcă din scenariul unui film, iar dragostea lor este şi astăzi la fel de puternică. Au împreună trei fetiţe adorabile.

 

Christina Aguilera şi Matthew Rutler

S-au cunoscut în 2010 la filmările peliculei Burlesque unde el lucra ca asistent de producţie. S-au îndrăgostit, iar logodna şi naşterea unei fetiţe le-a transformat relaţia într-una extrem de durabilă.

 

Drew Barrymore şi Will Kopelman

Drew şi-a inceput cariera la Hollywood la o vârstă fragedă şi nu a fost ocolită de dezamăgiri şi eşecuri sentimentale. Este însă o norocoasă, ea găsindu-şi fericirea în braţele lui Will Kopelman, un consultant de artă cu care s-a căsătorit în 2012. Cei doi au împreună două fetiţe.

 

Ellen Pompeo si Chris Ivery

Interpreta lui Meredith din serialul Anatomia lui Grey s-a îndrăgostit de Chris, un producător muzical. S-au căsătorit in 2007, iar în 2009 venea pe lume fetiţa lor, Stella Luna. Anul trecut, s-a născut cel de-al doilea copil al cuplului, tot o fetiţă, născută de o mamă purtătoare.

 

Foto: Hepta, Northfoto

Vedete căsătorite cu necunoscuţiVedete căsătorite cu necunoscuţi
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter