“Maleficent”, cu Angelina Jolie în distribuţie, va avea premiera în România

Publicat pe

Filmul Maleficent', cu Angelina Jolie în distribuţie interpretând cel mai emblematic personaj negativ de basm, va avea premiera în România pe 30 mai 2014, fiind distribuit de Forum Film.

 

2014 este anul care marchează aniversarea a 55 de ani pentru personajul care a aruncat o vrajă asupra tinerei frumoase din pădurea adormită, în filmul de animaţie lansat de Disney în 1959.

 

Din acel moment, Maleficent a devenit cel mai cunoscut personaj negativ din lumea Disney, iar acum povestea sa este readusă la viaţă în „Maleficent', într-o nouă versiune a basmului.

 

„Am iubit-o pe Maleficent încă de când eram mică', spune Angelina Jolie. „E personajul meu Disney preferat. Îmi era teamă de ea şi o îndrăgeam deopotrivă.'

 

Alături de Angelina Jolie, în film apar trei dintre copiii actriţei: Vivienne Jolie-Pitt, în vârstă de 5 ani, o interpretează pe prinţesa Aurora copil, iar Pax şi Zahara apar în scene cameo.

 

„Maleficent' se bucură şi de prezenţa artistei americane Lana Del Ray, care a înregistrat pentru coloana sonoră o reinterpretare a clasicei şi binecunoscutei melodii „Once Upon a Dream' din filmul de animaţie Disney „Frumoasa adormită'.

 

Din distribuţie fac parte Angelina Jolie (Maleficent), Elle Fanning (prinţesa Aurora), Brenton Thwaites (prinţul Phillip).

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=704EXbJ-b5k[/youtube]

 

 Maleficent', cu Angelina Jolie în distribuţie, va avea premiera în România  Maleficent', cu Angelina Jolie în distribuţie, va avea premiera în România

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter