Catrinel Menghia – Lady in red la Cannes. Uite cu ce actriţă faimoasă s-a fotografiat!

Publicat pe

Frumoasa Catrinel Menghia nu a ratat  Festivalul de Film de la Cannes din acest an, românca fiind prezentă la premiera filmului Two Days, One Night'.

 

Pentru această premieră, Catrinel Menghia a optat pentru o rochie roşie, cu trenă, semnata Ralph&Russo, care i-a pus în evidenţă corpul.

 

Bijuteriile şi clutch-ul auriu au completat look-ul său, Catrinel fiind una dintre cele mai rafinate prezenţe de pe covorul roşu într-o seară în care pe Croazetă au mai defilat Sophia Loren, Marion Cotillard, Petra Nemcova sau Amber Heard.

 

Catrinel, care aspiră la o carieră strălucită şi în cinematografie unde este cunoscuta drept Catrinel Marlon, s-a fotografiat în compania Sophiei Loren, prezentă la Cannes atât pentru a-şi susţine fiul, cât şi ca invitat special al secţiunii Cannes Classic.

 

Foto: Hepta

 

Catrinel Menghia – Lady in red la Cannes. Uite cu ce actriţă faimoasă s-a fotografiat!Catrinel Menghia – Lady in red la Cannes. Uite cu ce actriţă faimoasă s-a fotografiat!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter