Martin Garrix vine cu o colaborare surpriză! Pe DJ-ul care ocupă locul 2 în Top 100 DJ MAG  îl putem vedea pe 30 noiembrie în București

Publicat pe

Festivalul UNTOLD a intrat in 2019 in Top 10 „Top 100 Festivals Worldwide”, iar acest detaliu face ca in line-up sa regasim, la fiecare editie, DJ din A-List.

La editia aniversara din acest an, Martin Garrix a bifat mainstage-ul festivalului din Romania, asta dupa ce in 2018 managementul olandezului s-a focusat pe piata americana.

Inca de la inceputul anului, Garrix s-a focusat pe productie, a petrecut foarte multe ore in studio si a reusit sa lanseze piese din categoria „explosive show-stopper” pana la productii in care a experimentat diverse genuri din muzica electronica.

Pentru DJ-ul care anul acesta a ocupat locul 2 in TOP 100 DJ Mag, finalul acestei luni vine cu una dintre cele mai asteptate lansari: „Used To Love”, piesa la care a lucrat un uriasul talent de origine australiana, Dean Lewis.

E un track brand-new deoarece nu a avut o campanie de teasing si nici nu a intrat in set-urile lui Garrix din acest an.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter