(P) Memento Bus – noul concept de smart bus travel

Publicat pe

De câteva luni a apărut pe piață Memento Bus, cel mai important proiect pentru călătoriile cu autocarul din România. Turiștii autohtoni au descoperit că pot ajunge dintr-un oraș într-altul beneficiind de autocare moderne, cu servicii europene la bord, la prețuri care încep de la… 1 euro.

 

 CP Memento Bus1

 

Siguranță, prețuri bune și confort

 

Apărută la începutul acestui an, Memento Bus (divizia de transport a Grupului Christian  Tour) a schimbat radical fața turismului cu autocarul din România. În locul curselor aglomerate, cu minibuze și autobuze prafuite, cu spații minuscule între scaune și șoferi nepoliticoși, cel mai mare turoperator din România propune noul concept de smart bus travel.  Românii au posibilitatea, în sfârșit, să beneficieze de servicii moderne similare celor oferite de către marii transportatori din Uniunea Europeană, de la care a fost împrumutat noul model de business.

 

Zece autocare Neoplan noi și alte 15 autocare modernizate de capacitate mare, cărora li se adaugă o mulțime de minibusuri moderne marca Mercedes Sprinter, pentru transfer, alcătuiesc flota cu care grupul de firme Christian Tour îşi propune să schimbe faţa transportului turistic din România. Toate oferă la bord cele mai înalte standarde pentru confortul pasagerilor: sistem multi-media cu DVD, CD player, monitoare LCD şi navigaţie, frigider, bucătărie, toaletă, sistem performant de aer condiţionat, Wi-Fi şi scaune premium pentru pasageri (cu tapiţerie mixtă textil plus piele, măsuţă rabatabilă, spătar ajustabil, extensie laterală spre culoar, suport pentru picioare şi plasă pentru reviste).

 

Logistica din spatele Memento Bus și planul de investiții pe termen mediu au permis turoperatorului Christian Tour să scoată voucherele de călătorie de la 1 euro pentru o cursă de la București către principalele orașe ale țării. Biletele pot fi achiziționate în special on-line dar și off-line din cele peste 30 de agenții Christian Tour din toată România, ori de la cele aproximativ 1.200 de agenții de turism partenere Christian Tour din întreaga ţară. Mai mult, în străinătate, funcţionează agenţiile Memento Holidays Antalya, Memento Holidays Spania, Memento Hotels din Grecia (pentru divizia hotelieră), precum şi cele patru sedii Christian Tour din Republica Moldova, Polonia, Ungaria şi Serbia, care la cerere pot vinde şi serviciile Memento Bus.

 

Echipa Memento Bus își propune să coopteze tineri profesionişti care, în scurt timp, să înfiinţeze primul serviciu de HOP ON – HOP OFF la nivel naţional. Astfel, se realizează  interconectarea curselor din întreaga țară, cu ajutorul cărora turiştii se pot bucura, în cel mai scurt timp posibil, de atracțiile turistice din orice colț al României. Proiectul inovativ pus în practică de către Memento Bus împreună cu grupul de firme Christian Tour, poate impulsiona în mod exponențial turismul autohton.

 

***

 

Memento Bus este parte a Christian Tour, una din cele mai mari agenții de turism din România, împreună cu toate companiile din grupul său, a înregistrat în anul 2015 o cifră de afaceri de peste 70 de milioane de euro, cifră care o clasează pe primul loc în topul agențiilor de turism din România.

 

Cu o istorie de 19 ani în piața de turism autohton, Christian Tour deține în acest moment 30 de agenții proprii în toată România, plus patru filiale în Ungaria, Polonia, Serbia și Republica Moldova, rămânând în continuare cel mai mare tour operator pe vacanțe de tip charter din România și  lider de piață pentru numărul de turiști care au ales să călătorească cu acesta.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter