Emily Blunt a devenit mamă pentru a doua oară

Publicat pe

Actriţa britanică Emily Blunt a născut în urmă cu două săptămâni o fetiţă care poartă numele Violet, iar venirea acesteia pe lume a fost anunţată de John Krasinski, fericitul tătic.

 

emily blunt

 

Emily a preferat să păstreze secretul asupra acestei naşteri până pe 4 iulie, Ziua Americii, când John Krasinski a scris pe Twitter: „Ce manieră mai frumoasă de a sărbători 4 iulie decât aceea de a anunţa naşterea celui de-al 4-lea membru al familiei. În urmă cu 2 săptămâni am cunoscut-o pe frumoasa noastră fiică, Violet'.

 

Micuţa mai are o surioară, Hazel, în vârstă de 2 ani, iar Emily Blunt, cunoscută pentru discreţia sa în privinţa vieţii de familie, anunţa în luna ianuarie, prin intermediul agentului ei, că este însărcinată a doua oară. Actriţa a fost extrem de activă pâna în momentul naşterii, fiind prezentă pe covorul roşu la proiecţiile filmului „The Huntsman: Winters War' din a carui distribuţie face parte. Emily are deja bifat un urmator rol pe agendă, ea urmând să joace celebrul rol al lui Mary Poppins în pelicula „Mery Poppins Returns', a cărei premieră este anunţată pentru 2018.

 

Emily Blunt şi John Krasinski s-au căsătorit în 2010, în Italia, după o relaţie de 2 ani.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter