Cel mai spectaculos concert organizat vreodată în România: Roger Waters - The Wall!

Publicat pe

Pe 28 august, in Piata Constitutiei din Bucuresti vom putea vedea in premiera cel mai spectaculos concert organizat vreodata in Romania: Roger Waters – The Wall live! Show-ul reprezinta punerea in scena, integral, a celebrului album The Wall al trupei Pink Floyd, intregul eveniment bucurandu-se de o productie colosala,

 

Roger Waters_ARENA_2012 (2)

 

Daca show-ul The Wall reprezinta cel mai asteptat concert pentru fanii Pink Floyd, evenimentul este totodata un must see' si pentru iubitorii de muzica live in general, spectacolul in sine fiind una dintre cele mai aclamate productii ale genului, la nivel mondial. Cel mai bun show facut vreodata. Punct.' sustin jurnalistii de la New York Post, in timp ce Philadelphia Inquirer titreaza: The Wall live este pur si simplu un show perfect! Fiecare om ar trebui sa vada, macar o data in viata, o asemenea productie!'.

Roger Waters_ARENA_2012 (1)

 

Incepand de la dimensiunile impunatoare ale scenei, construita sub forma unui zid de 150 metri lungime ce serveste totodata drept ecran pentru proiectii video impresionante, continuand cu jocuri de lumini si efecte pirotehnice neasteptate si terminand cu elemente scenografice uluitoare, intregul spectacol reprezinta o fascinanta incursiune in lumea lui Pink, personajul central al albumului The Wall. Devenit un adevarat fenomen, albumul lansat in 1979 a fost pus in scena prima data un an mai tarziu, in cadrul turneului cu acelasi nume, bucuranu-se inca de la inceput de o scenografie extrem de elaborata.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eTHYvprDuaE[/youtube]

 

Ultimele bilete disponibile pot fi achizitionate in continuare de pe Myticket.ro si din magazinele affiliate

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter