Cosmin Tudoran şi Gabi Maga revin cu nou proiect pe piaţa muzicală

Publicat pe

Pe 1 iunie, iubitorii de muzică bună au avut parte de o surpriză interesantă: ,,Copilul din mine', cel mai recent proiect muzical semnat de Cosmin Tudoran, cunoscut mai ales ca solist al formaţiei Ca$$a Loco şi Gabi Maga, chitarist al trupei Vunk.

 Cosmin Tudoran si Radu

 

O producţie matură, ce îmbină elemente de clasic şi modern, ,,Copilul din mine' se adresează uşor tuturor generaţiilor. Piesa a fost lansată în mediul online pe data de 1 iunie pe site-ul www.magasitudoran.ro.

 

Pe Cosmin Tudoran, cu siguranţă, publicul român îl asociază cel mai uşor cu proiectul muzical Ca$$a Loco. De aici, a pornit o adevărată aventură în industria muzicală, dar şi în mass media, imaginea sa fiind completată de noi ipostaze publice precum cea de prezentator tv, editorialist sau blogger. Gabi Maga este chitaristul celei mai premiate formaţii rock din România, Vunk, si  a debutat alături de trupa Parlament. Legaţi de o prietenie mai veche şi o chimie muzicală recent descoperită, Maga & Tudoran revin în această formulă cu un proiect dedicat ascultătorilor de muzică bună: ,,Copilul din mine'.

 

ABC_4603

 

,,Odată ajunşi faţă în faţă, am început să vorbim despre muzică. E o chimie frumoasă şi productivă între mine şi Maga, om pe care-l consider un excelent muzician, un artist dedicat, perseverent şi extrem de serios. Urmărim un sound unic, fresh, cu sonorităţi clasice care se adresă uşor tuturor generaţiilor. Din puntul meu de vedere piesa asta e o melodie pe care mi-o doream', povesteşte Cosmin.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SIu0_hEPiGQ&feature=player_embedded[/youtube]

 

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter