Angelina Jolie, prima apariţie publică împreună cu Brad Pitt după operaţia de mastectomie

Publicat pe

După ce ştirea că Angelina Jolie şi-a extirpat ambii sâni pentru a preveni apariţia cancerului a făcut înconjurul lumii, iat-o acum pe frumoasa actriţă ovaţionată de ani la prima apariţie publică după operaţie.


 

Duminică, 2 iunie, Angelina Jolie şi-a însoţit partenerul de viaţă, Brad Pitt, la premiera londoneză a thrillerului SF „World War Z”. Angelina Jolie a avut cuvinte de laudă la adresa partenerului ei de viaţă, spunând că Brad Pitt este „un bărbat minunat şi un tată minunat”, relatează Reuters.

 

Frumoasa actriţă în vârstă de  37 de ani a arătat foarte bine într-o rochie neagră creată de casa Yves Saint Laurent, iar Brad Pitt a fost îmbrăcat tot în negru – jachetă, pantaloni şi tricou. Organizatorii au hotărât să înlocuiască obişnuitul covor roşu din faţa cinematografului cu unul negru – în semn de doliu.

 

Brad Pitt şi Angelina Jolie formează unul dintre cele mai longevive şi bine sudate cupluri de la Hollywood, iar declaraţiile şi gesturile lor tandre din ultima vreme nu fac decât să confirme faptul că sunt alături unul de altul la bine şi la greu.

 

La câteva zile după ce Angelina a făcut publică operaţia, explicânduşi motivaţiile într-un editorial din New York Times, iată ce a declarat actorul în vârstă de 49 de ani pentru JustJared.com: „Fiind martorul acestei decizii importante, găsesc decizia luată de Angie absolut eroică, aşa cum de altfel sunt deciziile ei în general. Tot ce vreau este ca Angelina să aibă o viaţă lungă şi sănătoasă, alături de mine şi de copii. Este o zi fericită pentru familia noastră.'

Brad Pitt: Găsesc decizia luată de Angelina absolut eroică'

 

Angelina Jolie a scris pe data de 14 mai un editorial pentru New York Times  intitulat „Opţiunea mea medicală' (My Medical Choice'), în care dezvăluie motivele pentru care a decis să aleagă această intervenţie chirurgicală în lupta împotriva cancerului.

„Mama mea a luptat împotriva cancerului timp de aproape un deceniu şi a murit la vârsta de 56 de ani. (..) Doctorii mei au estimat că am un risc de 87 de procente să mă îmbolnăvesc de cancer mamar şi o predispoziţie de 50 de procente de a fi diagnosticată cu cancerul ovarian.
Când am aflat că aceasta este realitatea, am decis să iau măsuri, pentru a minimaliza riscurile cât pot de mult. Am decis să mă supun unei duble mastectomii, ca măsură preventivă. Am început cu sânii, deoarece riscul de cancer la sân este mai mare decât cel de cancer ovarian, iar operaţia este mai complexă', a scris Angelina Jolie, care a hotărât să facă publică experienţa sa pentru a ajuta şi alte femei care se confruntă cu această problemă.

 

Tragedie în familia ANGELINEI JOLIE

 

Angelina Jolie  şi Brad Pitt sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

În România, filmul „World War Z” va avea premiera pe 21 iunie.

Angelina Jolie, prima apariţie publică împreună cu Brad Pitt după operaţia de mastectomieAngelina Jolie, prima apariţie publică împreună cu Brad Pitt după operaţia de mastectomie

Foto: Northfoto

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter