Ellie White, show senzaţional cu roboţi SF şi un fost dansator Chippendales!

Publicat pe

Ellie White lansează un nou concept de show, în premieră pentru România. Artista şi-a mărit echipa cu care evoluează pe scenă şi a inventat un nou tip de spectacol.

Ellie White show-8

Ellie White a îmbinat proiectul internaţional Invaders Team, creat de Luciano Sultan, cu propriul show coregrafic. Rezultatul este uimitor. Artista cântă live şi dansează pe scenă alături de roboţi şi cyborgi, personaje desprinse parcă din filmele SF. Roboţii sunt confecţionaţi din aliaje folosite în filmele SF şi sunt aduşi în România direct de la Hollywood.

Ellie White  si Jelani

Artista are parte de o coregrafie specială, fiind înconjurată de dansatori profesionişti, şi îl va avea alături chiar şi pe Jelani, un fost dansator al celebrei trupe americane Chippendales, cel care îşi spune în prezent MC Cyborg.

Lucrăm de câteva luni la acest proiect. Show-ul va deveni din ce în ce mai complex. Pregătim un spectacol unic în România. Vom avea peste 20 de roboţi în acelaşi timp pe scenă. Toate costumele sunt unicat, făcute special pentru noi, lucrate manual în atelier cu materiale folosite în mod normal în filmele SF. Acolo unde condiţiile tehnice ne vor permite, vom pune în scenă show-ul complet, cu 25 de persoane pe scenă', declară Ellie White.

 

Ellie White pregăteşte pentru această vară lansarea unui nou single, o colaborare cu un artist portughez.

 

Ellie White a alergat 5 kilometri în scop caritabil

 

Foto: PR

 

[youtube] http://www.youtube.com/watch?v=aQcfcI4tHow[/youtube]

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter