Kiss, primul videoclip Aylin and The Lucky Charms feat. Alexandru Burcea

Publicat pe

Kiss, noul single Aylin and The Lucky Charms, aminteşte de vara care a trecut, de vacanţă şi de mare într-o filmare realizată la Vama Veche în colaborare cu Alexandru Burcea, fost membru al formaţiei Mandinga. Aylin anunţă şi colaborarea cu designerul de bijuterii Carla Szabo.

 

Piesa Kiss, cântată şi filmată live La Pescărie, în Vama Veche, este compusă de Cristina şi Bazooka de la Moonlight Breakfast şi este cel de-al patrulea extras de pe albumul „Cloud', după „Crezi în mine', „Cloud' şi „Chemistry'.

Kiss este primul videoclip în care Aylin apare alături de trupa The Lucky Charms, formată din: Andy Ava, la chitară, Johnny Bica, la clape, Laurenţiu Stoica, la sax, şi Iulian Nicolau, la tobe. Clipul este realizat în colaboare cu Alexandru Burcea la flaut, fost membru al formaţiei Mandin

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QT64it-tcWY[/youtube]

 

Odată cu noul videoclip, Aylin lansează accesoriile The Lucky Charms'. Norişorii sunt creaţi de către designerul de bijuterii Carla Szabo şi sunt inscripţionaţi cu versuri din melodiile ce aparţin albumului Cloud.

Proiectul cu Carla Szabo are o semnificaţie deosebită pentru mine, pe de o parte pentru că punctează acest nou videoclip în care apar pentru prima dată baieţii mei din The Lucky Charms, iar pe de altă pentru că reprezintă un gest prin care vrem sa aratăm că muzica frumoasă inspiră', declară Aylin Cadîr.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter