Maria Radu le spune Alo fanilor!

Publicat pe

La doar cateva luni dupa lansarea ultimul videoclip, Maria Radu reapare in atentia fanilor cu un nou single Alo', un featuring cu TCC (Tipul Cu Caciula), single ce este insotit de un videoclip de imagine care vorbeste despre o poveste de dragoste regasita.

Maria Radu
Pentru acest videoclip, Maria a optat pentru haine care sa o caracterizeze: o serie de t-shirt-uri din neopren, nelipsita jacheta din piele, imprimata cu mesaje, pe care Maria a achizitionat –o dintr-un vintage shop din Londra, botinele din piele, iar piesa de rezistenta  a fost  palaria cu insertii de par  natural , colorat, realizata de Cristina Grama .
Maria a colaborat cu designeri romani foarte talentati pentru acest videoclip, precum Wilhelmina Arz si Atelier Atuu, pentru care este si imaginea colectiei F/W 2014.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YNnf9TK_2PM[/youtube]
ALO este o piesa pe care sper sa o fredonati in masina, e un melanj fericit intre romantism si pragmatism, o poveste frumoasa cu care oricine poate empatiza, pentru ca transpune realitatea in modul cel mai firesc si mai apropiat de natura umana. Interesant este ca, desi poate parea povestea oricui, ea isi pastreaza unicitatea. Piesa este un featuring cu TCC, un tip al carui timbru vocal cald , special, m-a incantat, fapt ce a condus la aceasta colaborare. Sper sa va placa  si videoclipul la care am lucrat cu o echipa de oameni talentati  si sa luati in calcul orele de filmare in padure, pe o vreme deloc  prietenoasa, plimbarea la volanul unui tip de masina pe care nu o mai condusesem  niciodata, cat si montajul unuia dintre cei mai talentati prieteni ai mei, dar si Mesajul!' a povestit Maria.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter