Vezi care sunt adevăratele nume ale celebrităţilor!

Publicat pe

Demetria Gene Guynes, Caryn Elaine Johnson, Margaret Mary Emily Anne Hyra. Le mai recunosti? Sunt actritele pe care le admiri in fiecare zi, insa, prezentate cu numele sale adevarate. Iata cum se numesc in buletin vedetele tale preferate.

Demi Moore

 

Numele adevarat al lui Demi Moore este Demetria Gene Guynes. Actrita si-a pastrat numele primul sot cu care actrita a fost casatorita pana in anul 1984 si a folosit diminutivul prenumelui, pentru a-si forma numele de scena cu care este consacrata si astazi.

 

Reese Witherspoon

 

Reese Witherspoon , actrita cunoscuta pentru rolurile din „Sweet Home Alabama” sau Blonda de la Drept' si-a schimbat prenumele original de Laura Jeanne Witherspoon, adaugand si numele de fata al mamei sale, Reese. Astazi, actrita este cunoscuta tocmai datorita acestei schimbari.

Reese Witherspoon

 

Katy Perry

 

Inainte sa fie cunoscuta de intreaga lume, Perry producea muzica crestina, semnandu-se cu numele sau din nastere, Kathryn Hudson.

Aceasta a inregistrat chiar un album cu acest nume, insa, pentru a se evita confuzia intre ea si actrita Kate Hudson, cantareata a luat numele de fata al mamei sale, Perry.

Katy Perry

Mila Kunis

 

La varsta de sapte ani, Milena Markovna Kunis si familia sa s-au mutat din Ucraina in Los Angeles , California.

Parintii sai au inscris-o la scoala de actorie, si, imediat ce a primit primele roluri in seriale ca „Days of our Lives” si „7th Heaven”, i-au permis sa-si scurteze numele, devenind astfel cunosctuta Mila Kunis.

Mila Kunis

 

Natalie Portman

 

Natalie Portman se numeste de fapt Natalie Herschlag . Originara din Ierusalim, Israel, actrita nascuta in 1981, a preferat sa-si schimbe numele odata ce a ajuns pe pamant american.

Natalie Portman

 

Whoopi Goldberg

 

Nascuta Caryn Elaine Johnson, faimoasa actrita de culoare are o poveste mai mult decat interesanta. Prenumele de Whoopi vine de la perna whoppi folosita in farsele cu zgomote rusinoase. Acest lucru i s-a intamplat actritei pe timpul cand juca la un teatru din San Diego, colegii sai profitand imedit de moment, poreclind-o astfel.

 

Mai mult decat atat, mama sa a incurajat-o sa foloseasca si in cariera acest prenumele, alaturi de un nume cu influente evreiesti, astfel formandu-se Whoopi Goldberg.

 

Whoopi Goldberg

Meg Ryan

 

Nascuta in Fairfield, Connecticut, intr-o familie romano catolica, Margaret Mary Emily Anne Hyra si-a schimbat numele in Meg Ryan dupa ce a renuntat la ultimul semenstru de facultate pentru a se apuca de actorie.

Meg Ryan

Lady Gaga

 

Stefani Joanne Angelina Germanotta este numele de fata al lui Lady Gaga. Numele a fost ales de insusi cantareata, dupa o revelatie pe care a avut-o pe scena.

Lady Gaga

Pink

 

Conform IMDB, cantareata cunoscuta astazi drept Pink, s-a inspirat din filmul „Reservoir Dogs.” Prietenii ei au influentat-o foarte mult cand i-au spus ca seamana cu Mr. Pink, interpretat de Steve Buscemi.

 

Pink

 

Bono

 

Solistul trupei U2, Bono, se numeste Paul David Hewson. Pseudonimul vine de la expresia latina ” bono box” care inseamna „voce buna”, pe care l-a primit de la amicul sau Gavin Friday.

Bono

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter