Solistul Depeche Mode – înconjurat de femei la Bucureşti!

Publicat pe

Dave Gahan, solistul trupei Depeche Mode, care isi sarbatoreste ziua de nastere chiar astazi, 9 mai, va avea cabina proprie in culise, dar si o echipa aflata exclusiv la dispozitia sa…alcatuita numai din femei! Show-ul Depeche Mode de la Bucuresti va avea loc miercuri, 15 mai, pe Arena Nationala.

 

_DM live (3)


 

La 51 de ani, Dave Gahan arata mai bine ca oricand! Artistul este foarte meticulos cu ritualul de pregatire dinaintea fiecarui show. Acesta va avea la dispozitie o cabina exclusiv pentru el, amenajata minimalist, in culori foarte inchise. Dave recunoaste de altfel ca negru este culoarea sa preferata si ca intunericul il inspira, de aceea insista ca in camera lui sa nu patrunda lumina naturala, iar peretii sa fie decorati cu draperii negre. De toate aceste detalii va avea grija o asistenta de productie ce va fi la dispozitia artistului pe toata durata vizitei la Bucuresti.

Ea nu va fi insa singura femeie din echipa personala a lui Dave Gahan, acesta solicitand in mod expres ca in backstage, cabina lui sa fie supravegheata de o femeie – agent de paza! Mai mult decat atat, de pregatirea fizica a solistului dinaintea concertului se va ocupa tot o femeie, maseur profesionist si instructor de fitness din Bucuresti.

 

_DM live (10)

 

Nu doar relaxarea si antrenamentul fizic fac parte din ritualul zilnic al lui Dave Gahan, ci si dieta sanatoasa. Solistul se mentine cu un meniu alcatuit din alimente proaspete, organice, atent pregatite de bucatarul personal care insoteste trupa pe toata durata turneului. Cumparaturile pentru catering vor fi facute in dimineata concertului de la Bucuresti, chiar de catre reprezentantii Depeche Mode.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter