TOP 10 vedete care au lansat cărţi

Publicat pe

Dacă unele vedete lansează parfumuri sau linii vestimentare, altele preferă… scrisul. Iată 10 vedete de la Hollywood care s-au lansat în industria cărţii.

 

 colaj vedete carti

Fashionista Kylie Minogue

 

În perioada de convalescenţă Kylie a scris o carte pentru copii, „The Showgirl Princess', iar la sfârşitul anului trecut, la împlinirea a 25 de ani de carieră, artista a lansat şi o carte de modă, „Kylie/Fashion', o evoluţie a stilului ei de-a lungul anilor, a carei introducere e scrisă de Jean-Paul Gaultier.

 

[FOTO] KYLIE MINOGUE la avanpremiera The Great Gatsby

 

NO RESTRICTIONS

 

Promotoarele vieţii sănătoase: Jessica Alba, Gwyneth Paltrow şi Eva Longoria

 

Din martie anul acesta Jessica Alba îşi poate adăuga în CV o nouă specializare: cea de scriitoare! Ea este autoarea unei cărţi intitulate  The Honest Life: Living Naturally and True To You', în care vorbeşte despre un stil de viaţă sănătos, sursa de inspiraţie fiind propria ei încercare de a le oferi copiilor săi o viaţă sănătoasă.

 

NO USA
În prima ei carte de bucate, Eva Longoria, pasionată de gătit, ne primeşte în bucătăria ei, împărtăşind 100 dintre reţetele ei favorite, pe care le+a strans de-a lungul anilor de la familia ei, plus amintiri din copilăria ei petrecută la o fermă din Texas. Cartea se intitulează „Eva’s Kitchen: Cooking with Love for Family and Friends” şi a apărut în 2011.

 

Eva Longoria, diva in alb si negru

 

Eva Longoria Book Store Apperance for Eva's Kitchen

 

Gwyneth Paltrow este cunoscută la Hollywood ca o promotoare a stilului de viaţă sănătos, lucru pe care unii dintre americani nu îl găsesc deloc amuzant, de aceea au şi votat-o pe actriţă pe primul loc în topul celor mai enervante personalităţi. Recent, Gwyneth a publicat o carte de bucate, intitulată Its all good', în care prezintă reţete simple şi delicioase care te vor face să te simţi bine şi să arăţi minunat.

 

Gwyneth Paltrow si Robert Downey Jr. la premiera Iron Man 3

 

Gwyneth Paltrow 'It's All Good: Delicious, Easy Recipes that Will Make You Look Good and Feel Great' book signing, Los Angeles, America - 03 Apr 2013

 

Autobiograficele: Goldie Hawn şi Paris Hilton

 

Vedetele care şi-au scris autobiografia cu sau fără ajutorul unui journalist sau ghost writer sunt multe, iar simpatica actriţă Goldie Hawn a intrat şi ea în rândul acestora cu „A Lotus Grows in the Mud”, carte apărută în 2006 şi co scrisă împreună cu Wendy Holden, care a intrat rapid pe lista de bestselleruri New York Times.

 

07758133.000002

 

Nu ştim cât la sută din cartea „Confessions of an Heiress: A Tongue-in-Chic Peek Behind the Pose” îi aparţine lui Paris Hilton şi cât coautorului Merle Ginsberg, dar un lucru e sigur cartea a fost adorată şi detestată deopotrivă, ea devenind atât bestseller New York Times, cât şi subiect de parodie în showul lui David Letterman. Desigur, coperta trebuia sa fie roz!

 

Paris Hilton promotet ihr Buch  'Confessions of a Heiress' im "Lotte Department Store" in Seoul

 

Totul despre sex cu Kim Catrall

 

La ce ne puteam aştepta de la Kim Catrall, interpreta savurosului personaj Samantha din serialul şi filmul Sex and the City, decât să scrie o carte cu titlul Sexual Inteligence'? Cartea este o călătorie prin locurile cu încărcătură sexuale din lume, de la străzile pline de erotism ale anticului Pompei, până la Dorset, oraşul unde se află cel mai mare… falus din lume!

 

06601052.000002

 

Madonna, poveşti pentru copii

 

Diva pop lansează cărţi pentru cei mici încă din 2003, iar volumele sale (The English Roses, The Adventures of Abdi, Mr. Peabody’s Apples and Yakov and the Seven Thieves, Lotsa de Casha) au devenit bestselleruri internaţionale. Poveştile Madonnei sunt inspirate din studiul kabbalei pe care vedeta l-a descoperit cu ani în urmă şi care i-a schimbat viaţa.

 

hepta_06960

 

 

David Beckham, Making it Real

 

Şi despre ce putea scrie Beckham dacă nu despre fotbal! My Soccer Skills Book' este subtitlul cărţii sale care a apărut în 2007 şi s-a născut din visul lui Beckham de a da înapoi ceva sportului care i-a adus celebritatea.

 

FAMOUS

 

 

Rock Legend: Ozzy Osbourne

 

I am Ozzy' se numeşte cartea starului rock, supranumit Prince of F***ing Darkness', care încearcă sa facă puţină lumină în privinţa lucrurilor necurate' care s-au tot spus & scris despre viaţa sa tumultuoasă.

 

I am Ozzy book signing at Borders Las vegas

 

Foto: Hepta

 

 TOP 5 vedete care au lansat parfumuri

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter