Sore a filmat un nou clip, pentru piesa “Bad Boy is Back”

Publicat pe

Sore a filmat vinerea trecuta un nou clip, pentru piesa Bad Boy is Back', interpretata impreuna cu Dorian, un tanar rapper talentat. Asa cum si-a obisnuit fanii, Sore a filmat un videoclip incendiar si nonconformist, in regia lui Iulian Moga!

 

 

‘Bad Boy is Back este deja al treilea clip la care colaborez cu Iulian, dupa ‘Different si ‘Beautiful life, si ne intelegem din ce in ce mai bine! Ca de fiecare data, a venit cu cele mai potrivite idei pentru acest videoclip', a spus Sore.

Bad boy is back' este primul clip de imagine al artistei, care arata maturizarea sa stilistica: Sore schimba in clip cinci tinute create de Dana Budeanu, avand totodata si cinci coafuri si stiluri de machiaj diferite.

Piesa Bad Boy is Back' vorbeste despre o poveste de dragoste neterminata, iar muzica si textul sunt realizate de Sore si de echipa HaHaHa Production.

Sunt convinsa ca multe fete se vor regasi in aceasta melodie, avand in vedere ca mereu exista cineva special care ne-a ramas in minte. De asemenea, baietii vor zambi cu gandul la acea fata pe care o vaneaza cu coltul ochiului', a mai spus tanara artista.

Sore a filmat un nou clip, pentru piesa Bad Boy is Back'Sore a filmat un nou clip, pentru piesa Bad Boy is Back'

 

Foto: PR

 

Puteti asculta aici piesa Soré feat. Dorian – Bad Boy is Back':

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4–1szpAb18[/youtube]

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter