[FOTO] Răzvan şi Dani au prezentat un show de modă

Publicat pe

Cuplul de prezentatori TV a fost prezent aseară la Hotelul Marriott, unde au fost gazdele evenimentului de lansare a noii colecţii Cinema by Ellida Toma, o linie destinată femeii rafinate, misterioase, romantice şi senzuale. Show-ul oferit a vorbit în egală măsură despre  feminitate şi masculinitate, despre senzualitate şi putere.

 

Printre invitaţi s-au aflat nume cunoscute din showbiz, modă, a diplomaţiei şi afaceri. Încălţămintea colecţiei a fost semnată de Mihai Albu, iar special Guest a fost Adina Buzatu.

Colecţia Cinema' mizează pe culori pastelate, nuanţe delicate de nude-uri, griuri calde şi colorate, rozuri pudrate, nuanţe de alb vechi, verde, bej caramel şi transparenţe perlate. În noua colecţie şi-au facut loc şi accente în tonuri de roşu, şi piese stilul „Art Deco”.

'După un an de muncă pentru această colecţie mi-am dorit foarte tare acest eveniment şi le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine. Am fost inspirată de perioada anilor ’30, întreaga colecţie fiind o reinterpretare a stilului Art Deco într-o maniera modernă, actuală. În realizarea colecţiei Cinema am folosit paiete, transparenţe de tulle și voaluri de mătase, completate de dantelă și de broderii cu motive geometrice. Gama cromatică este dominată de culori pastelate, dar și-au făcut loc și accente în tonuri de roșu, negru și nuanţele metalelor preţioase. Pentru mine a fost o seară foarte specială și am fost copleșită de energia și aprecierile celor prezenti, cărora le mulţumesc', a declarat Ellida Toma.

 

[FOTO] Răzvan şi Dani au prezentat un show de modă[FOTO] Răzvan şi Dani au prezentat un show de modă

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter