Ştefan Bănică, colaborare inedită cu Pacha Man

Publicat pe

Stefan Banica se pregateste sa lanseze in scurt timp un nou single de pe albumul Altceva', cantecul Alerg printre stele', o colaborare inedita alaturi de Pacha Man.

 

 

Alerg printre stele' este o piesa dinamica, in stil reggae, aleasa dintre cantecele de pe cel mai recent disc al artistului, Altceva', si cu ajutorul celor peste 215.000 de fani de pe pagina de facebook a artistului, unde au putut vota cantecul lor preferat de pe album, pe care si-ar dori sa-l auda la radio sau tv.

M-a surprins placut faptul ca acest cantec a avut impact la public inca de prima oara de cand l-am cantat pe scena. Oamenii s-au comportat ca si cand ar fi stiut piesa. Colaborarea cu Pacha Man a fost total neasteptata, dar o surpriza foarte placuta. Si se incadreaza perfect in conceptul albumului, numit ‘Altceva', a spus Stefan Banica.

 

Asculta aici piesa Stefan Banica – Alerg printre stele':

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6XaUZxjhLyA[/youtube]

 

Albumul Altceva', de pe care au fost promovate pana in prezent 3 single-uri – Nu e prea tarziu', Ce e dragostea?', Noaptea de Craciun' – a fost deja premiat, la cinci luni de la lansare, fiind desemnat Cel mai bun album pop al anului 2012' la Gala Premiilor Muzicale Radio Romania. Tot in cadrul aceleiasi gale, Stefan Banica a castigat categoria Cel mai bun interpret' si a obtinut trofeul Artistul Anului 2012'.

 

[VIDEO] Ştefan Bănică despre muzică, dragoste şi primul concert

 

Ştefan Bănică, colaborare inedită cu Pacha ManŞtefan Bănică, colaborare inedită cu Pacha Man

Foto: PR

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter