New York

Publicat pe

New York

New York

Localizare: Al 27-lea stat ca marime din Statele Unite ale Americii, se invecineaza cu Lacul Eire, Lacul Ontario si Canada la nord; cu statele Pennsylvania, New Jersey si cu Oceanul Atlantic la sud; cu Vermont, Massachusetts si Connecticut la est si cu deja amintitele lacuri, Canada si Pennsylvania State la est.
Principalele puncte de atractie: E greu de ales un campion al rubricii. Poate fi Toms Restaurant, unde va intalneati intr-o vreme chiar in fiecare seara cu Jerry Seinfeld, Kramer, Elaine si George. Poate fi Empire State Building, sau Statuia Libertatii, sau Times Square, sau Soho, sau vreun club din Manhattan. Daca va permiteti, este pacat sa nu incercati unele dintre cele mai tari hoteluri din lume, unde puteti sa va satisfaceti si extravagantele in materie de shopping. Fie ca e vorba de un „hip hotel (cel mai elevat design si concept turistic cunoscut pana azi), fie ca e vorba de hoteluri de buget mediu cu potential neasteptat si de-a dreptul incantatoare, nu veti ajunge niciodata sa dormiti sub cerul liber, fara voia dumneavoastra. Orice nivel al confortului poate fi cumparat la New York.

Show! Glenn Close, Winona Ryder, Al Pacino sau Keanu Reeves pe scena, live, pentru 200 de dolari americani? Da, daca aveti noroc pe Broadway.
Pofta buna! Daca va veti afla infometati si insetati in New York, nu veti regreta nici o clipa acest lucru. Cu cele peste 20.000 de locuri de satisfacut glandele gustative si organele digestive, orasul considerat de unii capitala lumii (isi disputa titlul cu Londra, Tokyo este deja o planeta, precum si cel mai scump oras din lume, iar Parisul este prea sic pentru acest lucru), nu are cum sa nu va satisfaca total, mai ales ca un calcul simplu va arata cum puteti lua masa in fiecare seara la alt restaurant, timp de 50 de ani.
Shopping: Britanicii se inghesuie in America la shopping, e mai ieftin! Pont! iPod la pretul corect.

Andrei Dimulescu.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter