(P) Amenajare baie modernă - Idei despre ce trebuie să știi de azi înainte

Publicat pe

Caracterizată de suprafețe elegante, corpuri de iluminat simple și decor minimalist, baia modernă devine un spațiu care se bucură de soluții de amenajare dintre cele mai variate.

După o zi grea la job, ce ar putea fi mai relaxant decât o baie cu spumă? Cu siguranță un aspect plăcut al băii tale te va face să te bucuri din plin de momentele de relaxare.

Dacă îți dorești o baie modernă caracterizată prin originalitate și un design de invidiat, acest articol este pentru tine.

Baie decorată cu piatră naturală

Astăzi vezi tot mai multe amenajări de băi moderne care ies din standarde, care nu au nimic din ceea ce te aștepți să vezi. De exemplu, nu există plăci ceramice de gresie și faianță, ci plăci de piatră naturală.

Așadar, o baie elegantă, modernă, originală este decorată astăzi cu ajutorul pietrei naturale. Am descoperit pe site-ul www.piatraonline.ro sute de idei ce au la baza ardezia, granitul, travertinul, marmura, pietre naturale ce se află astazi in tendințe, datorita texturii, culorilor unice. Există nenumărate modele de pietre naturale din care poți alege, astfel încât nu îți face nici cea mai mică grijă că nu vei găsi ceva care să fie în acord cu dorințele tale și cu stilul general al casei.

O idee este să combini chiuveta cu plăcile din interiorul băii, așadar să optezi pentru o chiuvetă din marmură, travertin, granit. Găsești modele variate de chiuvete baie pe www.piatraonline.ro.

Baie albă, baia visurilor tale

Dacă îți dorești o baie modernă sofisticată, poți opta cu încredere pentru alb. Cheia este să acorzi atenție detaliilor, cum ar fi materialele folosite si accesoriilor.

Temerea cea mare în cazul unei băi albe este de a nu părea monotonă și lipsită de stil. Acest lucru nu se va întâmpla cu siguranță dacă vei alege materialele potrivite. De exemplu, marmura Thassos sau marmura Volakas merg perfect intr-o baie albă. Vei obține o încăpere unica, elegantă, stilată și totul grație acestui tip de piatră naturală. Venaturile

marmurei Volakas în nuanțe de gri vor oferi dinamică băii. De asemenea, poți opta pentru plăcile de marmură gri, pentru o notă particulară și senzația de adâncime.

O oglindă mare si deosebită, care să atragă atenția, va face ca designul băii tale să fie ca în reviste.

Alege si o cabină de duș din piatra naturala (marmura sau travertin)

Cine a zis că o baie cu duș nu poate avea gradul de lux și relaxare asemeni uneia care are cadă? Cu ajutorul podelei potrivite, a culorilor, a accesoriilor, vei putea crea un spațiu asemeni unui Spa.

Alege tonuri calde care inspiră liniște, precum crem, bej și adaugă accente de albastru, verde, galben sau gri închis.

Ia în considerare utilizarea de piatră naturală pentru o senzație aparte atunci când vei păși desculț, dar și mozaicul pentru un plus decorativ oferit peretilor din apropierea dușului. De asemenea, înlocuiește clasica chiuvetă din ceramică cu una din piatră, ovală, rotundă sau cu formă neregulată.

Dacă spațiul îți permite, o banchetă din lemn va aduce și mai mult atmosfera relaxantă la tine în baie.  

Nu au voie să-ți lipsească prosoapele albe, mari și moi, un covor, lumânările parfumate, coșulețele din rafie pentru depozitarea ordonată a tuturor cosmeticelor.

Baia poate deveni cu ușurință stilată, elegantă, originală, spațiul tău preferat de răsfăț și relaxare, grație adoptării unor elemente de efect, precum piatra naturală. Succes în amenajare!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter