Unde lucrează Răzvan de la Insula iubirii. Imaginea cu concurentul la locul de muncă a devenit virală

Publicat pe

Răzvan de la Insula iubirii a fost fotografiat de fani la noul loc de muncă. Iubitul lui Cati face orice ca să ducă un trai bun și muncește pe unde poate ca să câștige bani. Deși la începutul emisiunii concurentul poza în bărbatul fatal, pe parcurs s-a dovedit altceva.

Nu se știe dacă Răzvan și Cati de la Insula iubirii au rămas împreună, după terminarea emisiunii, însă viața merge înainte cu sau fără Cati. Concurentul de la Insula iubirii are un job normal la o benzinărie din București. Concurentul a fost surprins de fanii acestuia la muncă, iar imaginea cu acesta a devenit virală.

Răzvan de la Insula iubirii, la locul de muncă

Răzvan de la Insula iubirii, la locul de muncă

Răzvan de la „Insula iubirii' i-a minţit pe producătorii emisiunii

Recent, s-a aflat că Răzvan a minţit producătorii emisiunii. În clipul de prezentare, el şi Cati au fost filmaţi într-o casă mare, luxoasă, pe care ar fi deţinut-o unchiul concurentului. Echipa a aflat că Răzvan a minţit. Chiar la ceremonia focului, Radu Vâlcan a îndemnat-o pe Cati să spună adevărul. Ea, pentru prima dată, nu l-a mai acoperit pe bărbat.

„A mințit la casting, probabil a vrut să arate că e bărbat. Casa în care am filmat nu e a unchiului, așa cum a zis', a mărturisit Cati la Antena 1, care susține că nu vrea să mai aibă nicio legătură cu Răzvan.

Citește și: Ce intervenţii estetice are Mircea de la Insula Iubirii. Ispita pune mare preţ pe aspectul fizic

Citește și: Cu ce se ocupă Tomiță de la 'Insula iubirii', după ce a renunțat la rolul de ispită

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter